hiç. kendigilinden cıkarlar.Hizli Uzamasi icin ne yapmaliyim
kıvrıştırcam diye tşkkGeçmiş olsun .
Nasıl koptular ki ?
Tiroidlerinize baktırdınız mı çünkü benim hem saçlarım hem kaş ve kirpiklerim döküldü şuan tedavi görüyorumHizli Uzamasi icin ne yapmaliyim
kaç gündehiç. kendigilinden cıkarlar.
Hormonel değil anladım badem yağı iyi diyorlar ama bir araştırınkıvrıştırcam diye tşkk
tiroidim yüksek çıktı ölçtürcem geçmşolsun sizedeTiroidlerinize baktırdınız mı çünkü benim hem saçlarım hem kaş ve kirpiklerim döküldü şuan tedavi görüyorum
Sizede geçmiş olsuntiroidim yüksek çıktı ölçtürcem geçmşolsun sizede
gününü bilmem ama cıkar. 1 haftada gelir ama ya en azından baya ilerme kaydeder.kaç günde
SiZin tiroidlerde ne var? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?Tiroidlerinize baktırdınız mı çünkü benim hem saçlarım hem kaş ve kirpiklerim döküldü şuan tedavi görüyorum
aslında buğday yağı ii diolar 10 günde uzTıomuş aldım deniyorum ama gözümü yakıoBen zamanında hint yağı kullandım uzamasına uzadı mı evet ama şimdi devamlı yağ bezesi çıkıp duruyo sonra kendiliğinden geçiyo tekrar çıkıyo bu yağları öneremem asla kendiliğinden çıkmasını bekleyin yada bir doktora danışın onun fikirlerini alın
Yağlar göze zararlı eczaneden farklı ürünler sorun en azından göz icin uygun olan bir ürün olsunaslında buğday yağı ii diolar 10 günde uzTıomuş aldım deniyorum ama gözümü yakıo
Tiroidlerim az çalışıyor sabah aç karnına alınan ilacım varSiZin tiroidlerde ne var? Hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Markası neydi peki benimde döküldülerdekaş kirpik serumları var eltim çok memnun kaldı.gerçekten uzadı ve sıklaştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?