- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 33
Dikkatli surdugunuzde olmuyorpütür pütür olmuyor mu üstüste 2 kat sürünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkatli surdugunuzde olmuyorpütür pütür olmuyor mu üstüste 2 kat sürünce
alt kapagınada yap cok güzel olurKesınlıkle harıka bısı,denemelısınız
tarantula heee bayıldım espiriyerimeli sadece bir kez sür süreceksen kat kat sürersen yapay durur. ben kat kat rimel sürünmüş kirpikleri aynı tarantulanın bacaklarına benzetiyorum, cok korkuyorum o görüntüden.
ben bakim yagi sürüyorum bir kat rimel yetiyor
.ben bakim yagi sürüyorum bir kat rimel yetiyor
evet ben yuz pudrasiyla yaptim.normal yüzümüze kullandığımız pudrada oluyor mu
tesekkur ederimKirpiklerin harika görünüyor, bayıldım...
Harika olmuş,pudrayı sürerken gözüne kaçmasını nasıl engelledin?Kızlar bugun bırsey ogrendım.Bakın rımeli dedıgım gıbı kullanırsak kocaman kırpıklere sahıp olacagız
Rımelı surmeden once kulak copu yada herhengı baska bı fırca yardımıyla bebek pudrası yada yuzumuze surdugumz herhangı bır pudrayı kırpıklerımıze suruyoruz ardndan rımelı uyguluyoruz baktk kı daha da uzasn kırpıklerım dıyorsanz uzerıne bır kat pudra daha ve ardndan bı kat daha rımel uyguluyoruz vee asırı dolgun ve uzun takma zannedılecek kırpıklere sahıp oluyoruz Eki Görüntüle 1410607
Gozlerim acikken surdum gelisiguzel ve kacma gibi bi durum olmadi :)Harika olmuş,pudrayı sürerken gözüne kaçmasını nasıl engelledin?
yarın deniyeceğim unutmazsamKızlar bugun bırsey ogrendım.Bakın rımeli dedıgım gıbı kullanırsak kocaman kırpıklere sahıp olacagız
Rımelı surmeden once kulak copu yada herhengı baska bı fırca yardımıyla bebek pudrası yada yuzumuze surdugumz herhangı bır pudrayı kırpıklerımıze suruyoruz ardndan rımelı uyguluyoruz baktk kı daha da uzasn kırpıklerım dıyorsanz uzerıne bır kat pudra daha ve ardndan bı kat daha rımel uyguluyoruz vee asırı dolgun ve uzun takma zannedılecek kırpıklere sahıp oluyoruz Eki Görüntüle 1410607
Denemeye değerGozlerim acikken surdum gelisiguzel ve kacma gibi bi durum olmadi :)
Ama gozlerini kapatipta surebilirsin bisicik.olmaz
Temizlemesi zor degil mi sonra kat kat olunca..Kızlar bugun bırsey ogrendım.Bakın rımeli dedıgım gıbı kullanırsak kocaman kırpıklere sahıp olacagız