• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpiklerim dökülüyor!!

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Merhabalar,
kızlar benim gür, uzun, rimel sürdüğümde gözlerimi kocamaan yapan kirpiklerim vardı ama yoğun iş temposu, eve geç gelip, rimeli temizlemeden uyuduğum için 2-3 senede kirpiklerim zamanla dökülmeye başladı ve şuan çok seyreldi. internetten şunu aldım.
xxx yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
xxxxxxx var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?

Tatlım, bundan sonra ne zaman makyaj yaparsan yap ne kullanırsan kullan gün sonunda yüzünü ve göz makyajını iyi bir şekilde temizlemeden yatmamalısın. Badem yağını baharatçıdan bulabilir kullanabilirsin. Yatmadan önce temiz rimel fırçasıyla sür. Az ve dikkatli kullan ki gözlerine kaçıp rahatsız etmesin. Bir ay boyunca bunu bir dene.
Bir süre makyaj yapmamaya çalış, dışarı çıkmadan önce sadece güneşten koruyucu krem kullan. Umarım gür ve uzun kirpiklerine kavuşursun.

Back