Merhabalar,
kızlar benim gür, uzun, rimel sürdüğümde gözlerimi kocamaan yapan kirpiklerim vardı ama yoğun iş temposu, eve geç gelip, rimeli temizlemeden uyuduğum için 2-3 senede kirpiklerim zamanla dökülmeye başladı ve şuan çok seyreldi. internetten şunu aldım.
..::Kaş ve Kirpik Uzatıcı Eyelash Growth::.. Kas-Kirpik-Uzatma.Com. yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
EYELASH ENHANCER ::: Neostrata Satış Sitesine Hoşgeldiniz var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?
Merhabalar,
kızlar benim gür, uzun, rimel sürdüğümde gözlerimi kocamaan yapan kirpiklerim vardı ama yoğun iş temposu, eve geç gelip, rimeli temizlemeden uyuduğum için 2-3 senede kirpiklerim zamanla dökülmeye başladı ve şuan çok seyreldi. internetten şunu aldım.
xxxx. yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
xxxxx var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?
Ya ben eski bir rimmel icine biraz badem yagi ve corekotu yagi karisimi koymustum.
2 gundur onu kullaniyorum rimmel yerine, kirpiklerim rimmeliyken bile yumusak simdi
Insallah kirpiklerimde gurlesir..[/QUOT
ben eeose kirpik uzatıcı serum aldım. kirpiklerimi gürleştirdi. jel gibi. tavsiye ederim
Merhabalar,
..::Kaş ve Kirpik Uzatıcı Eyelash Growth::.. Kas-Kirpik-Uzatma.Com. yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
EYELASH ENHANCER ::: Neostrata Satış Sitesine Hoşgeldiniz var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?
arkadaşlar merhaba
burada çok yeniyim ama yeni bulduğum bir ürünü paylaşmadan geçmek istemedim. Benim kirpiklerim normal fakat çok sorunlu kaşlarım var, zaman zaman birşeyler deniyorum ama sonuç sıfır tabii.
Ocak ayının başı filandı dergilerden birinde eczanelerde satılan bir ürün önerisi gördüm, adı hydropeptide kirpik besleyici. önce işe yarar bir şey mi diye internetten araştırdım Türkiye'de yenilermiş galiba pek birşey bulamadım, malum nelere para döküyoruz da bir işe yaramıyor açıkçası boşa yatırım yapmak istemedim. :26:
sonra bir eczanenin vitrininde kocaman yazısını gördüm, bilgi almak için girdim ürünle beraber
çıktım. :79: oradaki uzman arkadaş kirpik için olan bir ürün kaşa da kullanılabilir dedi, sonra aynı markanın bir iki krem numunesini verdi, bunları deneyin filan dedi ve bunlar olduğunda şubat başıydı. tam 1 ay her akşam yatmadan hem kaşıma hem eyeliner gibi kirpik diplerime sürdüm ve geçen hafta kaşlarımı aldırmaya gidene kadar emin olamadığım farkı kuaförüm gördü.. "aaa sarımsak mı kullanmaya başladın yoksaaa dedine güzel değil mi?
Demirin düştü sanırım. Doktoruna söyle ki sana yardımcı olsun. Extra olarak vazelin sürün uyumadan önce, çoğu kişiye iyi geliyormuş. Ben bi haftalığına denedim, sıkıldım bu yüzden kesin sonuç bilemiyorum.Hamilelikten dolayı döküldü ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardımcı olun. Hint yagi dediler kullanmaya başladım kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?