• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpiklerim dökülüyor!!

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

xxxyy85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
6
0
36
İstanbul
Merhabalar,
kızlar benim gür, uzun, rimel sürdüğümde gözlerimi kocamaan yapan kirpiklerim vardı ama yoğun iş temposu, eve geç gelip, rimeli temizlemeden uyuduğum için 2-3 senede kirpiklerim zamanla dökülmeye başladı ve şuan çok seyreldi. internetten şunu aldım.
xxx yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
xxxxxxx var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi çıkar cnm canını sıkma benim yakın arkadaşım kaş ve kirpiğine hint yağı sürerdi onun kirpikleri bayağı sıklaştı ama o da gözüne kaçınca yaktığını söylerdi. Senin aldığın ürün de muhtemelen yağ karışımıdır bence gözüne kaçırmamaya çalışarak üşenmeden düzenli bi şekilde kullan faydasını görürsün. Sıvı bir şeyse eğer kulak çöpünün ucuyla az az sür gözğne kaçmasın. Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarma cümlesi cuk oturdu sanırım :1:

canım bu aslında büyük bi problem ama çözümü yok değil. öncelikle göz makyaj ürünlerin çok kaliteli olmalı ve çok fazla makyaj yapmamalısın. daha sonra, fucithalmic isimli bir krem var. her gece yatmadan önce onu gözünün içine doğru (göz kapağının içine doğru) süreceksin. ayrıca, her gün düzenli olarak badem yağı süreceksin kirpiklerine :) :) :) emin ol çok memnun kalacaksın

aynı şey bende de vardı. kirpik dibi iltihabı olmuşum.. doktora gittim merhem ve solisyon verdi. kirpiklerim yeniden çıktı ve gürleşti. bence kozmetiksel bakımlardan önce doktora gitmelisin. tedavi edilmesi gereken bir durum varsa tedavini ol..çözüm arayayım derken iyice sorun çıkmasın.. Çunki makyaj ürünleri kimyasalları bazen alerji yapabiliyor gözlerde kii ben o yüzden sorun yaşamıştım. şimdi ise her ürünü kullanmıyorum..

arkadaşlar merhaba
burada çok yeniyim ama yeni bulduğum bir ürünü paylaşmadan geçmek istemedim. Benim kirpiklerim normal fakat çok sorunlu kaşlarım var, zaman zaman birşeyler deniyorum ama sonuç sıfır tabii.
Ocak ayının başı filandı dergilerden birinde eczanelerde satılan bir ürün önerisi gördüm, adı hydropeptide kirpik besleyici. önce işe yarar bir şey mi diye internetten araştırdım Türkiye'de yenilermiş galiba pek birşey bulamadım, malum nelere para döküyoruz da bir işe yaramıyor açıkçası boşa yatırım yapmak istemedim. :26:
sonra bir eczanenin vitrininde kocaman yazısını gördüm, bilgi almak için girdim ürünle beraber
çıktım. :79: oradaki uzman arkadaş kirpik için olan bir ürün kaşa da kullanılabilir dedi, sonra aynı markanın bir iki krem numunesini verdi, bunları deneyin filan dedi ve bunlar olduğunda şubat başıydı. tam 1 ay her akşam yatmadan hem kaşıma hem eyeliner gibi kirpik diplerime sürdüm ve geçen hafta kaşlarımı aldırmaya gidene kadar emin olamadığım farkı kuaförüm gördü.. "aaa sarımsak mı kullanmaya başladın yoksaaa dedi :9: ne güzel değil mi?

Merhabalar,
kızlar benim gür, uzun, rimel sürdüğümde gözlerimi kocamaan yapan kirpiklerim vardı ama yoğun iş temposu, eve geç gelip, rimeli temizlemeden uyuduğum için 2-3 senede kirpiklerim zamanla dökülmeye başladı ve şuan çok seyreldi. internetten şunu aldım.
..::Kaş ve Kirpik Uzatıcı Eyelash Growth::.. Kas-Kirpik-Uzatma.Com. yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
EYELASH ENHANCER ::: Neostrata Satış Sitesine Hoşgeldiniz var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?

tatlı badem yağını duymuştum ama bilemiyorum yinede:26:

mavala diye bir ilaç var eczanelerde, ben kullanmadım ama işe yaradığını duydum.
ben ise her gün badem yağı sürüyorum uzun süredir. boş bir rimel kutusunun içini temizleyip doldurdum daha kolay oluyor sürmesi :) gayet memnunum

Bende kirpiklerim için hint yağına başladım daha bir hafta oldu bakalım faydası olacakmı

Merhabalar,
xxxx. yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
xxxxx var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?

ben eeose kirpik uzatıcı serum aldım kullandım. nete yaz arat sitesini incele. klinik çalışmalarıda var. ben ikinci kürü kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bi ara susam yağı kullanmıştım o da gözümü yakıyordu kaçtığı zaman....Şimdi hint yağı kullanıcam ona dikkat edecem kulak çöpüyle sürersek belki faydası olur...

Ya ben eski bir rimmel icine biraz badem yagi ve corekotu yagi karisimi koymustum.
2 gundur onu kullaniyorum rimmel yerine, kirpiklerim rimmeliyken bile yumusak simdi :1:
Insallah kirpiklerimde gurlesir..

Ya ben eski bir rimmel icine biraz badem yagi ve corekotu yagi karisimi koymustum.
2 gundur onu kullaniyorum rimmel yerine, kirpiklerim rimmeliyken bile yumusak simdi :1:
Insallah kirpiklerimde gurlesir..[/QUOT

ben eeose kirpik uzatıcı serum aldım. kirpiklerimi gürleştirdi. jel gibi. tavsiye ederim

Merhabalar,
..::Kaş ve Kirpik Uzatıcı Eyelash Growth::.. Kas-Kirpik-Uzatma.Com. yağ olduğu için kirpiklere sürsem de bi süre sonra gözlere akıyor ve yakmaya başlıyor, açıkçası bir işe yaradığına da inanmıyorum. Bir de
EYELASH ENHANCER ::: Neostrata Satış Sitesine Hoşgeldiniz var. Bu sizce gözlere zarar verir mi, veya kirpik dökülmesi için bana tavsiye verir misini, mesela dökülen kirpik çıkar mı her şeyden önce?

ilk iş göz makyajı yapmayı bırakmalısın, göz kalemi bile sürme. kirpik kıvırma yapıyorsan onu da bırakmalısın. kirpiği en çok döken şey kıvırmadır.
1 ay bu şekilde sabredip, her gün temizlersen kirpiklerin çıkmaya baslar. kirpik tamamen dökülen bir şey değil. kullanıma göre seyrekleşiyor. o yüzden iyi bak onlara.

arkadaşlar merhaba
burada çok yeniyim ama yeni bulduğum bir ürünü paylaşmadan geçmek istemedim. Benim kirpiklerim normal fakat çok sorunlu kaşlarım var, zaman zaman birşeyler deniyorum ama sonuç sıfır tabii.
Ocak ayının başı filandı dergilerden birinde eczanelerde satılan bir ürün önerisi gördüm, adı hydropeptide kirpik besleyici. önce işe yarar bir şey mi diye internetten araştırdım Türkiye'de yenilermiş galiba pek birşey bulamadım, malum nelere para döküyoruz da bir işe yaramıyor açıkçası boşa yatırım yapmak istemedim. :26:
sonra bir eczanenin vitrininde kocaman yazısını gördüm, bilgi almak için girdim ürünle beraber
çıktım. :79: oradaki uzman arkadaş kirpik için olan bir ürün kaşa da kullanılabilir dedi, sonra aynı markanın bir iki krem numunesini verdi, bunları deneyin filan dedi ve bunlar olduğunda şubat başıydı. tam 1 ay her akşam yatmadan hem kaşıma hem eyeliner gibi kirpik diplerime sürdüm ve geçen hafta kaşlarımı aldırmaya gidene kadar emin olamadığım farkı kuaförüm gördü.. "aaa sarımsak mı kullanmaya başladın yoksaaa dedi :9: ne güzel değil mi?

merhaba bende o üründen almak istiyorum kaşlarım için sen istanbuldan mı aldın her eczanede satılmıyoda hangi semtten aldın acaba?

ben nişantaşı'ndan aldım canım.. bu arada iş güç derken ne zamandır girememiştim foruma geciken cevabım için üzgünüm :14:..

Hamilelikten dolayı döküldü ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardımcı olun. Hint yagi dediler kullanmaya başladım kullanan var mi

Hamilelikten dolayı döküldü ne yapabilirim bilmiyorum lütfen yardımcı olun. Hint yagi dediler kullanmaya başladım kullanan var mi
Demirin düştü sanırım. Doktoruna söyle ki sana yardımcı olsun. Extra olarak vazelin sürün uyumadan önce, çoğu kişiye iyi geliyormuş. Ben bi haftalığına denedim, sıkıldım bu yüzden kesin sonuç bilemiyorum.

Oncelikle merhaba..
Ben kirpiklerime her aksam
Hint yagi
Bademyagi
E vitamini ampulu kirip
Birazda aloevera ozunu karistirip suruyorum 1 haftada kisacik ve az olan kirpiklerim uzadi ve dipten cikmaya başladı.
Su kirpik kivirmaktan vazgecip kirpik permasi yaptirin. Kirpik kivirinca cok dokuluyor bn oyle kaybettim kirpiklerimi
Dedigimi yapin asla pisman olmayacaksiniz

Back