vanilyacim inşallah dediğin gibi seyrek olan yerlerde gürleşir,ayşegülcüm yani adaşım :) uzadığını yazmış ya vanilya arkadaşımız onun değişiklik olmadı dediği yani kullanıp uzadıktan sonra bir değişme olmadığı:)
vanilyacim inşallah dediğin gibi seyrek olan yerlerde gürleşir,ayşegülcüm yani adaşım :) uzadığını yazmış ya vanilya arkadaşımız onun değişiklik olmadı dediği yani kullanıp uzadıktan sonra bir değişme olmadığı:)
badem yagını sürdüm göze kacırmamaya calıstım ama yinede biraz kacmıs galiba hafif bi bulanıklık var
cnm valla ben hint yağını kullanıyorum o daha ağr bi yağ olduğu için pek fazla akma söz konusu değil eski bir rımel fırçasıyla sürüyorum sürüyorum ama hiç bakmıyorumm kirpklerime bu akşamm bakiim bi değişiklk var mı:))
bende 2 gün önce kirpiklere yılan yağı sürmeye başladım kaşlarımada hint yağı bakalım hangisi daha iyi sonuç vercek neticeyi bildiririm bir ay kadar bir süre geçsinde:)
arkadaslar ben mavalanin kirpik guclendiricisini kullaniyorum icine bir kac damla badem ve hint yagi da damlattim ve hakikaten uzatti.
hint yağıyla badem yağını karıştırarak kullansak oluyo demi
talika kullaniyorum az once ikincisini siparis verdim ilkini kucuk almisim 4ml 28 gun yetmedi simdi 10ml siparis ettim ebay den super otesi birsey kirpiklerime inanamiyorum uzadilar gurlestiler.Bir kirpik dibinden 4kil koku firlamis rimel surunce kaslarima degiyor.Kiz arkadasim bugun resmen inanmadi ve gercekmi takma kirpik mi diye cekti.Badem yagi hint yagi karisimi bende hicccccc ise yaramadi gozumu her aksam yakmaktan baska keske kullanmasaydim bu urunu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?