Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kahverengi şekercim hint yağı ve badem yağı kirpikler için en revaçta olan yağlar :) etkisini gören ve memnun kalanda çok ama kullanımda dikakt etmek gerekiyor tabii ki.
saçlarına gelince evet her yıkamadan sonra fön çekersen yaptığın bakımın % 80 ini çöpe atmış olursun saçların için foruma bir göz at yumuşatmak canlandırmak için falan bir sürü öneri var ve emin ol faydasını görürsün

ŞEKERCİM HİNT YAĞI KULLANIYORSUN FAKAT KULLANIRKEN DİKKAT ET. BİTMİŞ RİMELİNİ KLLLANRAK YAPABİLİRSİN.GECE YATMADAN ÖNCE SÜR SABAH KALKTIĞINDA YIKARSIN
OK:a015:

slmmmbişee sorucam şimdi benim saçlarım çok zayıf ve uzamıo bitürlü forumda yazanların hepsini okudum ama entele mi yoksa hint yağımı yılan yağımı alayım karar veremedim hangisi daha faydalı daha çabuk uzatıo bilgilendirirseniz yada önerirseniz çok sevinirimayrıca saçlarım röfleden ötürü çok yıpranık

slm dreamer28, daha henüz yilan yagini ve entele'yi denemedim, suan hint yagini kurlaniyorum. Ama bence entele daha cabuk uzatiyo ve yilan yagida öyle sanirsam. Bende entele otunu istiyorum ama belcika'da aktarlar olmuyo olsada o ottan bile haberleri yok. Burdaki hintlere bile sordum hic birinin haberi yok entele'den. Keske bende alabilsem. Negüzel türkiyede hersey var v hersey bulunuyo

şekercim sen de internetten iste kargoyla göndersinler
:içelim: :1yes2:

Palion arkadasim, nasil yani internetten ismarlami demek istiyosun? nasil yapicam onu? Bana yardim edermisin?
simdiden tsk'ler

Palion arkadasim, nasil yani internetten ismarlami demek istiyosun? nasil yapicam onu? Bana yardim edermisin?
simdiden tsk'ler

elbette canım gerçi ben daha önce denemedim ama bazı arkadaşlar internette sitelere girip oradan hint yağı, badem yağı ısmarlatabiliyorlar. telf. numaralarının alırsın, adresini ver sana istediğin zaman getirsinler. çünkü senin ordan bulman zor olur. googllee gir neyi istiyorsan yaz telf. nolarını bulursun canım
ok
bay.

sagol evet denedim daha yeni online siparis etmeyi ama olmadi, bankakartinin güvenlik kodunu sordu, ama buranin kartiyla tr'nin karti ayni degil o yüzden olmadi bir türlü. bide bir yandan kargoyla entele gelirmi ondanda biraz süphem var ot oldugu icin belki baska birsey zannederler.

entele otunun diğer adı bit otu birde o şekilde sor oradaki aktarlara....

brownsugar, aman sakin internette banka kartinin no sunu filan verme. cok tehlikeli!!!! bende enteleyi ve yilan yagini cok istiyorum ama almanyada bulamiyorum. ben insallah tr ye gidince alicam. napim ozamana kadar sabir etcem. sende eger bi tanidigin filan tr den gelcekse veyadda sen gitceksen bence az sabir et öyle al. :1yes2:

yalnızz ben entele kanser yapıo die bişe okumuştum acaba gerçektende zararı varmıki yılan yağıdamı geç uzatıyo napsamki:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

aysegül, vallah benimde aklimdan gecmedi degil, banka nr. yazdim ama sonra aklima geldi hani aceba üc kagitci felan cikmasinlar. hmmm tedirgin oldum simdi, neyse bi siteye birdaha bakicam

brawnsugar canım bence de ne olur ne olmaz riskli olabilir sen iyisimi tr den al ya da tr den birileri gelecekse onlara ısmarlat
yaaaaaaaa ben de entele otu alsam mı
belki saçlarım gürleşir, çünkü çok ince ve az
deneyip faydasını gören var mıııııııııııııııııııııııııııııı
:asigim: :enbuyukkk: :icecream: :teytey: :çiçek:

benimkilerde öyle ince ve az ... ya türkiyedeki teyzeme sordum kargoyla olmaz diyo. baska birsey esrar felan zannederler diyo. Sizce kargo'la olurmu olmazmi?

:Roflol: :Roflol: ben bişe buldum otacının mine öle bişe içinde bisürü yağ karışımı war badem sarımsak susam yaı vs vs sanırım işe yarıomuş bilmiorum bi onu araştırcam bide yılan yağını yılan yağı kullanan varsa işe yaradımı biri tavsie etsin bişei yaaaf:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…