- Konu Sahibi kardelenes
-
slm kizlar, ya simdi kirpikler icin hangi yagi kurlaniyosunuz, yada hangisi en cabuk ve en güclü etkiyi veriyo sizce?
ve bisey daha iki gündür saclarimi yag ile besliyorum, ama her sacimi yikadigimda föhn cekmedende duramiyorum yoksa saclarim keci gibi oluyo. sizce föhn ceksem saclarima yaptigim bakimi bosami yapmis olurum?
slm dreamer28, daha henüz yilan yagini ve entele'yi denemedim, suan hint yagini kurlaniyorum. Ama bence entele daha cabuk uzatiyo ve yilan yagida öyle sanirsam. Bende entele otunu istiyorum ama belcika'da aktarlar olmuyo olsada o ottan bile haberleri yok. Burdaki hintlere bile sordum hic birinin haberi yok entele'den. Keske bende alabilsem. Negüzel türkiyede hersey var v hersey bulunuyo
Palion arkadasim, nasil yani internetten ismarlami demek istiyosun? nasil yapicam onu? Bana yardim edermisin?
simdiden tsk'ler
slm dreamer28, daha henüz yilan yagini ve entele'yi denemedim, suan hint yagini kurlaniyorum. Ama bence entele daha cabuk uzatiyo ve yilan yagida öyle sanirsam. Bende entele otunu istiyorum ama belcika'da aktarlar olmuyo olsada o ottan bile haberleri yok. Burdaki hintlere bile sordum hic birinin haberi yok entele'den. Keske bende alabilsem. Negüzel türkiyede hersey var v hersey bulunuyo
sagol evet denedim daha yeni online siparis etmeyi ama olmadi, bankakartinin güvenlik kodunu sordu, ama buranin kartiyla tr'nin karti ayni degil o yüzden olmadi bir türlü. bide bir yandan kargoyla entele gelirmi ondanda biraz süphem var ot oldugu icin belki baska birsey zannederler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?