- Konu Sahibi kardelenes
-
kızlar bu karışım saçımı 10 cm uzattı demiştim ya 1 ayda uzatıo ben 3 günde 1 fln sürdüm spr bişi acayip uzatıo bide bunların hepsinden etkili bişey vr ben onu kullanarak saçlarımı 3 ayda belime kdr uzatmıştım bazı eczanelerde satılıo böle maske adını bilmiyorum ama çok uzatıyo
kızlar bu karışım saçımı 10 cm uzattı demiştim ya 1 ayda uzatıo ben 3 günde 1 fln sürdüm spr bişi acayip uzatıo bide bunların hepsinden etkili bişey vr ben onu kullanarak saçlarımı 3 ayda belime kdr uzatmıştım bazı eczanelerde satılıo böle maske adını bilmiyorum ama çok uzatıyo
yaw arastirdim da Almanya´da bu yilan yagi baya bi pahali....10ml yaklasik 10ytl´yi buluyor.. Tr´de fiyatlar nasil kislar, eger uygunsa bi tanidiga sölicem gelirken ordan getirsin :)
yani almanyada yilan yagi varmi? ismi ne? schlangenöl mü???? ve fiyati nekadarmis??? burdan bulsam tr ye gitmemi beklemek zorunda olmam. hemen kullanmaya baslayabilirim
canim almanlarda da "ylang öl" diye geciyor, ebayden baktim da baya bi pahali :a015:
arkadaşlar ya saçma olacak ama bitlenme falan olmas dimi benim saçım çok uzun arındıramam haaa:))))) ama birasdaha uzamasını istiomm ben yaaa ne kadarmış bu hint yağı
ya kızlar bu arada ben hep saçıma fön çektiriyorum boya yüzünden yandı fön çektirmessem kabarıyo iğrenç görünüyo napıcam ben lütfen yardımmmmmm!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?