Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Arkadaşlar hint yağı cok katı bı yağ ısıtıp sacınıza surun.kırpıklerınıze gece surmenızde fayda var cunku katı bır yag goze kacınca cok rahatsız edıyo dıkkat edın.en guzel surme seklı rımelın fırcası.saclarınızada elınızle guzelce yedırın kepeklerede ıyı gelıyo.DIkkat etmenız gereken bıseyı daha soylucem.yıkarken su tutmadan sampuanlayın bıraz ovun daha sonra su tutun.
yılan yagını duymamıstım bulabılırsem bende denerım tesekkurler.

DIkkat etmenız gereken bıseyı daha soylucem.yıkarken su tutmadan sampuanlayın bıraz ovun daha sonra su tutun.[/COLOR]
yılan yagını duymamıstım bulabılırsem bende denerım tesekkurler.[/QUOTE]

selam kardelens
neden ıslatmadan şampuanlayacağız bize anlatırmısın:uhm: :uhm:

birde ben 2 kez kullandım(haftada bir yaptım),saçım çok döküldü neden olabilir acaba :uhm: :uhm:

Teşekkrler

canım once sampuanlarsan yagı daha kolay cıkarırsın.
saclarının dokulmemesı lazım acaba baska bı yag mı surdun bılemıyorumkı bu yagın bı sakıncası yok herkes cok memnun.bende her hafta yapıyorum dokulme olmadı.ıstersen kullanma canım ben tesekkur ederım optum.

kızlar bu karışım saçımı 10 cm uzattı demiştim ya 1 ayda uzatıo ben 3 günde 1 fln sürdüm spr bişi acayip uzatıo bide bunların hepsinden etkili bişey vr ben onu kullanarak saçlarımı 3 ayda belime kdr uzatmıştım bazı eczanelerde satılıo böle maske adını bilmiyorum ama çok uzatıyo

bu yilan yagi saci yaglandiriyormu? ve bu maskenin ismi ne?

bu senin maske dedigin dax supergro mu? düzenli kullanildiginda sac 3 kt daha fazla uzuyormus

bende ilk başta sirkeli entele karışımı 3-4 kez kullandım.Sonra korktum hint yağı yılan yağı karışımına geçtim. Yanlız entele karışımı saçlarımı muazzam güzel yapmıştı. Enteleyi gün aşırı yapmıştım. Yılan hint yağı karışımını sadece haftada bir kez yapıyorum. ve dün tam bir ay oldu kullanalı.. Saçlarımı yağlandırmadı. Normalde 1 cm uzuyormuş saç herhalde benimde 2 cm uzamıştır.Bu arada sırf sirke sürüp biraz bekleyeceğim. Eğer saçlarıma ii gelirse bu karışıma sirkede keleyeceğim. Şimdiki karışımımın içinde yılan-hint-saç bakım yağı var.

Arkadaşlar Hint Yaği Gerçekten Işe Yariyor Kirpikte Test Edildi Onaylandi:)

ayşegül yılan yağı saçı yağlandırmıyo o söylediğin isim değil o maskenin adı ismini bilmiyorum kızlar en kısa zamanda alabilirsem ismini sizede vericem

yaw arastirdim da Almanya´da bu yilan yagi baya bi pahali....10ml yaklasik 10ytl´yi buluyor.. Tr´de fiyatlar nasil kislar, eger uygunsa bi tanidiga sölicem gelirken ordan getirsin :)

yaw arastirdim da Almanya´da bu yilan yagi baya bi pahali....10ml yaklasik 10ytl´yi buluyor.. Tr´de fiyatlar nasil kislar, eger uygunsa bi tanidiga sölicem gelirken ordan getirsin :)

yani almanyada yilan yagi varmi? ismi ne? schlangenöl mü???? ve fiyati nekadarmis??? burdan bulsam tr ye gitmemi beklemek zorunda olmam. hemen kullanmaya baslayabilirim

yani almanyada yilan yagi varmi? ismi ne? schlangenöl mü???? ve fiyati nekadarmis??? burdan bulsam tr ye gitmemi beklemek zorunda olmam. hemen kullanmaya baslayabilirim

canim almanlarda da "ylang öl" diye geciyor, ebayden baktim da baya bi pahali :a015:

canim almanlarda da "ylang öl" diye geciyor, ebayden baktim da baya bi pahali :a015:

bu ylang öl baska bisey degilmidi?:uhm: hani su yilang ylangmi ne diye bi bitki.. herneyse ben bunu mutlaka bulmaliyim. gerci entele yi bulsam cok mutlu olucamda. onada cesaret edemiyorum.

ya kızlar bu arada ben hep saçıma fön çektiriyorum boya yüzünden yandı fön çektirmessem kabarıyo iğrenç görünüyo napıcam ben lütfen yardımmmmmm!!!!!

arkadaşlar ya saçma olacak ama bitlenme falan olmas dimi benim saçım çok uzun arındıramam haaa:))))) ama birasdaha uzamasını istiomm ben yaaa ne kadarmış bu hint yağı

yok bıtlenme olmaz ıcın rahat olsun cicos.yıkarken cok yıpratmamaya dıkkat et once sampuanla ov sonra suyu kullan.hınt yagı 3,5-4ytl

ya kızlar bu arada ben hep saçıma fön çektiriyorum boya yüzünden yandı fön çektirmessem kabarıyo iğrenç görünüyo napıcam ben lütfen yardımmmmmm!!!!!

sac kesımı cok onemlı,ıyı bı kesımle saclarında kabarma olmaz canım.benım saclarımda cok kabarıyo katlı bı kesım tercıhın olsun.sac kopugu joleden daha guzel sonuc verıyo.yapıs yapıs olmuyo ve parlak gosterıyo.wellanın tutuculugu en fazla olanı kullan kabı grımsı mor renklı.kopukten sonra vıgoyla sekıllendırırsın.yaglarlada sonuc alırsın gercekten az cok gozle gorulur bı etkısı oluyo:1yes2:

merhaba
ben suna dumankayanın 150 gr sığır iliği ve hindistan cevizi yağı formülünü hazırladım ve kullanmaya başlayacağım.Bu karışımı deneyen varsa faydası hakkında banada bilgi versin.Nette yaptığım araştırmalarda saç çıkardığını okudum.Benim saçlarım az olmamasına rağmen çok kuru ve boyadan yıpranmış ve sertleşmiş durumda.umarım faydasını görürüm

kardelenes cnm teşekkürler ama ben saçımı yeni kestirdim eskiden katlıydı şimdi omzuma kadar tekrar kestirdim bu yağları kullanarak uzatmıştım ama çok kabardığı için ya bidaha kestirirsem çok kısa olcak ama saç köpüğünü kesin deniycem

simay arkadasim tarifi denedi saclari cok azdi dökülüyodu simdi iyi dökülme durdu saclari daha iyi durum da seninkinede iyi gelir insallah:1yes2:

arkadaşlar bende kuaför terörüne uğradım belime kadar saçlarım vardı uçlarındna kırıklarını almasını istedim ki defalarca söylemiştim oysa saçlarımı sevdiğimi uzatmak için çok emek harcadığımı ama nedense acımadan kesti ben kat istemediğim halde kat verdi saçlarım kıvırcıkken en üstteki kat tepeme fırlıyor nefret ediyorum el anl kat ensemin biraz altında nasıl bir kırık alma anlayışı varsa artık. şimdi uzatmaya çalışıyorum aktardan bir karışım aldım denedim devamda edicem ama başka önerisi olanlar var mı
çok mağdurum böhühühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…