- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.541
Ben de bikaç haftadır hint yağı kullanıyorum
Ama çoğu zaman unuttuğum için bi etkisini göremedim
Bugünden itibaren düzenli kullanmaya başlıyorum
Ama bi arkadaşın da dediği gibi bende feci bi baş ağrısı yapıo
Neden olabilir bu :26:
Daha önceleri kirpiklerimin kısalığından ve düzlüğünden şikayet eden ben bu forumdaki kirpik uzatmayla ilgili olan konuları okumakla kalmamış hatim etmiştim resmen :) Şimdiyse kirpiklerim hem uzun hemde kıvrık. Lumigan göz damlasıyla ilgili yazıları buradada okumuştum ve blog sahibesi bi arkadaşımızın sonuçlarını gördükten sonra denedim. LŞimdi kirpiklerim mükemmel oldular. Tavsiye ettiğimi sanmayın bu yorumumla çünkü sonuçta bu bir ilaç yani göz damlası. Ama belki lumiganın işe yarayıp yaramadığını merak eden arkaşlar varsa diye yapıyorum bu yorumu. Ben denedim ve çok memnun kaldım :)
lumigan göz damlası ilaç diye biliyorum. glokom hastaları için veriliyor. yan etki olarak gözbebeğinde kalıcı olarak renk değişimi yapıyor. o yuzden dikkatli kullanın. benim kuzenim de böyle bir sorun oldu. o yuzden bu ilacı kulanmayı bıraktı.
Daha önceleri kirpiklerimin kısaşığından ve düzlüğünden şikayet eden ben bu forumdaki kirpik uzatmayla ilgili olan konuları okumakla kalmamış hatim etmiştim resmen :) Şimdiyse kirpiklerim hem uzun hemde kıvrık. Lumigan göz damlasıyla ilgili yazıları buradada okumuştum ve blog sahibesi bi arkadaşımızın sonuçlarını gördükten sonra denedim. LŞimdi kirpiklerim mükemmel oldular. Tavsiye ettiğimi sanmayın bu yorumumla çünkü sonuçta bu bir ilaç yani göz damlası. Ama belki lumiganın işe yarayıp yaramadığını merak eden arkaşlar varsa diye yapıyorum bu yorumu. Ben denedim ve çok memnun kaldım :)
Ben de bikaç haftadır hint yağı kullanıyorum
Ama çoğu zaman unuttuğum için bi etkisini göremedim
Bugünden itibaren düzenli kullanmaya başlıyorum
Ama bi arkadaşın da dediği gibi bende feci bi baş ağrısı yapıo
Neden olabilir bu :26:
arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
ya lorealin kirpik serumunu kullanan var mı ?
Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.
Yav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?