- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.241
slm,hint yağını nerde bulabilirim?byk marketlerde varmı? aktarlarda bulunur belki ama bodrumda yo.arkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
kaşlarımın araları çok seyrek uzatmaya çalışıyorum..geçenlerde banyoda gördüm badem yağını öylesine aldım biraz kaşlarıma sürdüm......birkaç gün sonra kaşımla oynuyorum elime saç telim geldi sandım çekiyorum gelmiyo gittim aynaya baktım kızlar yemin ediyorum kaşımda 1 tel rahat 2 cm uzunluğunda:))) acayip şaşırdım kesmiyorum o teli duruyo öyle:))) az önce yine sürdüm hem kaşıma hem kirpiğime bakalım ne olucak:))
kızlar ben 10 gündür filan tatlı badem yağı ve hint yağı karışımını kirpklerime sürüorum ve yeni yeni farkettim kirpiklerimin rengi koyulaştı we alt kirpklerim gürleşti. 1 ay sora filan tam olarak etkisini görcem inşallh.
Kızlar bende burdan görerek yaklaşık 1,5 ay önce tatlı badem yağı ve hint yağı karışımı kullanmaya başlamıştım. Hatta önce kirpiklerimi biraz kestim (zaten kısalardı iyice kısaldılar yani) sonra uzamaya başladılar (ama çok değil) tam farkı görecekken, birgün evde soba yakıyodum, soba yanıyomu die şöyle üstten bakarken yüzüme harladı. Veeee:a015: o zamana kadar zorla uzattığım kirpiklerim ve hatta kaşlarımda yandı. (Yüzümde birşey yok allahtan, sadece tütsülendim :) Şimdi yine kestim kirpiklerimi ve tekrar kullanıyorum hint yağı ve badem yağı karışımını ama henüz bir uzama yok. Kısacık kaldı kirpiklerim.
ya kızlar gercekten uzatıyormu denemek istiyorum besledigini biliyorum ama uzadıgını bilmiyorum gercektenmi cvp lütfen kızlar benneyaptımki
canım sayfaları okusaydın anlardın işe yaradığını bende 1 aydır kullanıyorum ben sürerken kızımda banada sür o kremden diyo arada onada sürüyorum onunki benimkinden çok uzadı.yani kızımında benimde kirpiklerimiz uuzadı.ben hala devam ediyorum yine fark olusa yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?