Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Arkadaşlar Selam
ben kirpiklerim için badem yağı kullanıyorum ve çok memnunum hatta bazen makyaj yapıp rimel yerine hafifçe badem yağı sürüyorum hem koyu renk duruyor hemde besleniyor
Ayrıca saçlarım içinde yılan yağı kullanıyorum baya ekisini gördüm uzadığını farkettim
Yıllar öncede saçlarım çok kötü döküldüğünden doktor tarafından içinde yılan zehiri bulunan bir ilaç kullanmıştım onunda faydasını görmüştüm ancak biraz alnıma ve şakaklarıma doğru tüylrnme yapınca hemen bıraktım ama uzun süre kullanabilenler gerçekten memnun kalıyormuş..Paylaşmak istedim ....
Ayrıca bende yarın hint yağını alıp denicem sonuçlarını en kısa zamanda paylaşıcam sizlerle
verdiğiniz bilgiler içinde çooooook teşekkürlerrrr

Son düzenleme:
kızlar ben aktardan kaşplarım için badem yağı istedim tatlı badem yağı verdi:sm_confused:bu şey de badem yağıyla aynımı acaba bileniniz varmı?

Kirpikler uzatilmaz. Kirpiklerimizin (kaslarimizin) boylari genetiktir. Ne yaparsaniz yapin, kirpiginizi 1-2mm dahi uzatamassiniz.
Kullanacaginiz yaglar vs., sadece dökülmüs kirpiklerinizin biraz daha hizli büyümesini saglayacaktir.
Maalesef bu böyle :)

Size bir tavsiyede bulunayim: Kirpiklerimiz uclarina dogru pigmentsizdir, yani rengi azalir uclarina dogru, uclari soluk renktedir. Kirpiklerinizi boyatirsaniz, kuaförde, güzellik salonunda vs. biraz daha uzunmus gibi duracaktir. 3-4 Haftada bir boyatmalisiniz, cünkü oda sac boyasi gibi akip gidiyor zamanla.

ben çocukken kirpiklerimi kesmiştim sonlara doğru çok uzundu çocukken ve kıvrıktı herkes bayılırdı ama çocukluk işte nie kestiysem-tatlicadiarzu-sonra uzadı ama eskisi kadar uzun ve kıvrık değil:çok üzgünüm:

arkadaşalr bede badem ve hint yağını sürmeye yeni başaldım rimel gibi sürüyorum önceki yorumları okudum göz altında yağ bezezi çıkarıyo denmiş sizce öle bir yan etkisi varmı mirmirmirmir

kızlar tatlı badem yağı ve hint yagı işe yarıyo galıba bende surudum bı kac gece yatmadan once etkısını gordum gercı badem yagını 2 3 kez surdum bı kezde hınt yagı surup yattım ve hıııc gozumu açmadım:lepi:

gozunuzdekı makyajı sılmeden yatmayın!!!

bu kırpıklerı dokuyo.......senağlama

ayrıca badem yagı ve hınt yagı cok ucuz kızlar mınık bi şişede oluyo fıyatı 1.50 tl :1hug:

hint yagı badem yagından daha koyu bı kıvamda yerimseniben

kızlar 5 gündür badem ve hint yağı karışımını sürüyorum bugün ilk kez dışarıya rimel sürmeden çıktım çünkü kirpiklerim canlandı gibi ve rimelsiz hali beni rahatsız etmedi. belki psikolojik olarak bana öyle görünüyo olabilir sositososito sürmekten vazgeçmicem gelişmeleri yazıcamkaydirigubbakcemile2

sonuç alan arkadaşlar hint yağı ve badem yağını sürdükleri süre boyunca makyaj yaptınız mı rimel sürdünüz mü???? yoksa hiç makyaj yapmamak mı lazım

sonuç alan arkadaşlar hint yağı ve badem yağını sürdükleri süre boyunca makyaj yaptınız mı rimel sürdünüz mü???? yoksa hiç makyaj yapmamak mı lazım

betibeti ben karışımı hergün sürüyorum ve makyajımıda yapıyorum gerçekten kirpiklerim gerçekten rimelle daha gür duruyo ben çok memnunum kaydirigubbakcemile2

bu badem yagıyla hınt yagını nası karıstırıyosunuz kızlar???

ben bı gun bırını bı gun bırını suruyodum....delikafadulden

karısınca ne bılım etkısını falan kaybederse -tatlicadiarzu-

canım ben ilk önce rimelimi iyice yıkadım sonra badem ve hint yağını karıştırdım enjektörle rimel kutusunun içine koydum her akşam yatmadan rimel gibi sürüp yatıyorum kaydirigubbakcemile5

Kirpik uzamaz kizlar. Bosuna bu tür tariflerle ugrasmayin.
Dökülenler cikar tekrar ama uzamaz..
Sacmi bu uzasin.

slm kızlar bence badem yağı işe yarıyor ben liseye giderken birkaç ay düzenli olarak kullanmıştım ve birgün sıra arkadaşım senin kirpiklerin mi uzadı dedi.Çok şaşırdım çünkü bundan haberi yoktu sadece annem duymuş bir şişe alıp gelmişti bende öylesine kullanmıştım.

bişe soracam bilgiisi olan warsa hint yağı gürleştirıo koyulaştırıyor, badem yağı ise uzatıyor değil mi kaş için soruyorum ama

ben hint yagini degil ama badem yagini kullandim.gercekten etkisi oluyor
hala da kullaniyorum ama hint yagini da deniycem umarim ise yarar

hint yağı ve badem yağı kullandım bigün birini bigün birini
aklıma hangisi gelirse
rengi koyulaştı ve daha belirgin oldu (sarışın oldugum için bunu çok iyi anladım )
bi arkadaşımda kipriklerin mi uzamş senin dedi
bilmiyodu ama sürdüğümü falan :1closedeyes:

kızlar bu hınt yagı badem yagı goze zarar verıyomu ya benım gozum kızarmaya basladı gcelerı surup yatıyodum bısıler oldu gozume kestım surmeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…