Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
sacınızı bol bol yıkayıp tarayın sac kremı kullanmayın bakın nasıl uzuyo:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:naniknanik

Badem yağını aklıma geldikçe sürdüm 2 hafta içinde uzamış gibi geldi hafiften fakat kirpiklerimin uçları hala çok açık renk. Şimdi de hint yağı ve badem yağını karıştırıp kullanacağım. Hadi bakalım.
Ayrıca hint yağı çok yoğun bir şeymiş. İnsanı ciddi ciddi geçici kör yapıyor kaydirigubbakcemile3

badem yağı değilde badem sütünü sürün kızlar bebak badem sütüyle göz makyajımı temizliyorum hergün kullanıyorum daha bir şişe bebak bitmeden kirpiklerim farkedilir şekilde uzadı tavsiye ederim badem yağıyla uğraşmaktansa badem sütünü uygulamak daha kolay

bnde kirpiklerime tatlı badem yağı sürüyorum normali yakıyo fakat tatlısı yakmıyo cok faydasını görüyorum kirpiklerim uzadı ve arttı fakat sizden kirpiklerin birbirine toplanmasından yardım istiyorum ayıramıyorum onları tek tek dursunlaristiyorum yardım edin lütfen.

bende mavala die bişi almıstım eczaneden cidden uzatmıstı kipriklermi şimdi bitti şisesinin içine badem ve hint yagını koyum karıstırıp biras da onları süreyim bakalım

sacınızı bol bol yıkayıp tarayın sac kremı kullanmayın bakın nasıl uzuyo:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:naniknanik

elidorun tanıtımı için eğitimine almışlrdı 2 gün ord saç için şampuann hiçbir işe yaramadığını tamamen temizlik amaçlı olduğunu söylemişlerdi asıl bakımı saç kremleri yapıyor fakat kesinliklesaç derisine sürülmeyecek demişlerdir. kendi tecrubeme göre de saçı taramak çok fazla yıpratıp uzamasını engelliyor saçımı banyodan baynoya taramaya çalışırım çok taramam ve böylelikle saçımı uzattım geçen kış omuzlarımda saçlarım bu kış belime çok az kaldı:)) saçımı çok taramayınca da kırıklarım gitti böylelikle sağlıklı uzadı

sevilde var canım ama hiçççç o kadar para bayma derim 2 tane bitirdim bişeye benzicek gibi oluyor ama nafile paranı çöpe atarsın alırsanda geçici aldatmadan sonra demişti dersin

arkadaşlar gerçekten badem yağı işe yarıyo uzatıyo diyemiycem ama baya güçlendiriyo ben kendime uyguladım eskiden rimelle bile güzel görünmezdi ama badem yağından sonra rimel daha hoş duruyo kirpiğimde

Bence de canım. Daha iyi duruyırmuş gibi geliyor bana da. Renkli rimellerde dolgunluk vemre özelliği yok genelde. Onları sürünce bile güzel duruyor.

hint yağını baya uzun bi süre kullanmak lazım ama hemen sonuç vermio benim kirpiklerim de çok sık ve uzun ama gene hint yağı kullanıorum ayrıca kirpikleri kesmek de uzaması ve bakımı için çok ii çok derinden olmamak şartıyla uçlardan biraz gerçekten işe yarıyor kirpiklerime güveniyorum deneyin derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…