- Konu Sahibi kardelenes
-
arkadaşlar ben yılan yağını kullandım ve kullanıyorum saçlarım uzadıkça uzuyor bence çok faydalı bu yılan yağı yavsiye ederim.Hergün saçınıza sürerek )diplerine masaj)en az 3 saat bekletiyorum ve yıkıyorum.Şiddetle tavsiye ederim...Bu arada gürleşiyor da...............
arkadaşlar ben yılan yağını kullandım ve kullanıyorum saçlarım uzadıkça uzuyor bence çok faydalı bu yılan yağı yavsiye ederim.Hergün saçınıza sürerek )diplerine masaj)en az 3 saat bekletiyorum ve yıkıyorum.Şiddetle tavsiye ederim...Bu arada gürleşiyor da...............
merhabalaaar..
bir çok insandan; badem yağı kirpikleir uzatır ve gürleştirir diye duymuştum..burada da arkadaşalrımız yazmış..ancak ben aylardır kullanıyorum,neredeyse her gün de sürüyorum..ama hiç bir değişiklik yok..ne uzadııı ne de gürleşti..(
faydasını görenler var mı acaba?
benim bildiğimde badem yağı yumuşatıyo ama uzamasına pek etkisi yok. bi arkadaşım seneler önce kullanmıştı ona sordum uzatmadı yumuşattı demişti badem yağı için. ama kirpiklere süper geliyor. o arkadaşım uzasın diye kirpiklerini kesip düzenli badem yağı sürdü şimdi süper kıvrık ve gür kirpikleri var çok güzel duruyorlar.
bende deniyim yav :)
merhaba arkdaşlar bende araınıza yenı katıldı bu konu acıldıgın beri olan butun yazılarınızı okudum.bır kac tane yag isimleri aldım bıde size sormak istiyorum
1-yılan yagıını nasıl kullanıyorsunuz saca
2-entele otu neyle karıstırıyorsunuz
ve bunları saçda bekletiyormuyuz
bunlara benım acil ihtiyacım var salak bır kuaför yüzünden saclarım gittiiiiiii ve ben tekrar uzamasını istiyorum bana yardım edin hepinizin cevaplarını dört gözle bekliyorum
entele otu arıyorum,temin edebilecek arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?