- Konu Sahibi theuglygoddess
-
zeytinyağının kıl köklerine faydalı böle bi etkiside vardır muhakkak ama benm sizin 2mmlik uzamayı farketmeniz hoşuma gitti =)))
yıllardır denicem ama hiç yapamıyorum, şimdi aklıma geldide acaba rimelimin içine mi damlatsam??? :/
sacinizin tamaminami yoksa diplerinemi uyguluyorsunuz sabaha kadar kaliyormu sacinizda da
cok tesekkur ederim en kisa zamanda deniycemcanım ben evde olduğum zaman saçımın tamamına uyguluyorum ısıtıp biraz.bunu yaparkende masajda yapıyorum.masaj çok önemli,yapmazsan eğer uzamaz...kan dolaşımını hızlandırıyor ve o nedenden uzuyor saçon.
neyse yapıp topluyorum saçımı istediğim zaman yıkıyorum.sıkılınca yıkıyorum yani bi bekleme saatim yok canım.ama akşamdan sabaha durursa sanırım daha iyi oluyormuş ama ben pek taraftarı değilim.çünkü derin emiyor yağı ve rahatsız oluyorsun (en azından ben oluyorum).çünkü akşamdan sabaha çok uzun bir süre!
sende nasıl istersen oakadar durdur canım.
cok tesekkur ederim en kisa zamanda deniycem
ısıtmak şartmı ııstmadan sürsek olmazmı?
cnm sen hangi marka zeytinyagı kullandın yada farkkediyomu:26:
Yok canım fark etmez ama sahte zeytinyağları oluyo katkı maddeleri içeren onlar ucuz oluyo zaten diğerlerine göre. Hakiki olsun yani ama marka önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?