Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kirpiklerinizi uzatmak istiyorsanız kızlar zeytinyağ sürün kesin çözüm fakat kirpiklerim aynı boyutta değil bazıları çk uzun bazıları çok kısa oldu bu konuda ne yapabilirim lütfen yardım edin
Arkadaşlar, İpek kirpik ve kirpik perması uygulamaları kimyasal bileşenler içerdiği için kirpiklere ve kirpik köklerine zarar vermektedir. Avrupa'da (isveç kökenli ) hayata geçirilmiş ve Fransa'da malzemeleri üretilen bir prosedür çıktı ve tamamen doğal, kimyasal içerik barındırmıyor. Bu prosedür artık Türkiye'de! Detaylı bilgi almak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..
Mrb kirpiklerim cok döküldü kaslarım da öyleydi internette araştırdım hint yağı ve zeytinyağının uzattığını ögrendim merak ettim uyguladım ve cok memnun kaldım tabikiii vazelinde gun içinde kullandım Harika oldu kirpik ve dökülen kaslarım kendini toparladı tavsiye ederim