• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik uzatma

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

sadecemist

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
14
1
6
Bursa
Kirpiklerinizi uzatmak istiyorsanız kızlar zeytinyağ sürün kesin çözüm fakat kirpiklerim aynı boyutta değil bazıları çk uzun bazıları çok kısa oldu bu konuda ne yapabilirim lütfen yardım edin

Arkadaşlar,
İpek kirpik ve kirpik perması uygulamaları kimyasal bileşenler içerdiği için kirpiklere ve kirpik köklerine zarar vermektedir. Avrupa'da (isveç kökenli ) hayata geçirilmiş ve Fransa'da malzemeleri üretilen bir prosedür çıktı ve tamamen doğal, kimyasal içerik barındırmıyor. Bu prosedür artık Türkiye'de! Detaylı bilgi almak isteyenler mesajlarınızı bekliyorum..

Mrb kirpiklerim cok döküldü kaslarım da öyleydi internette araştırdım hint yağı ve zeytinyağının uzattığını ögrendim merak ettim uyguladım ve cok memnun kaldım tabikiii vazelinde gun içinde kullandım Harika oldu kirpik ve dökülen kaslarım kendini toparladı tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_7013.JPG
    IMG_7013.JPG
    34,9 KB · Görüntüleme: 134
Kessinlikle vazelin. Benim kirpiklerim hiç yok denecek kadar azdı vazelin sürdüm düzenli şekilde şimdi baya uzun ve gür:KK49:

Ben gündüz vazelin sürdüm gecede hint yağı zeytinyağ karışımı sürdüm 2haftada bukadar uzuyorsa devamlı kullansam düşünemiyorum

Uyurken yap o zaman alışırsın ilk başlarda bende öyleydim ama alışıyorsun valla güzel bir görünüme o yağı sürerim ben

Back