Valla kimse birşey demiyor hatta ben konu açtığımı bile unutmuşum
6-8 hafta dayanır ve dökülme yapmaz deniliyor ama gerçekten 8 hafta gidiyormu, yanma oluyor mu merak içindeyim. Vizon kirpik çok hızlı dökülüyor diye liftinge sardım bende yazın missler gibi olur :)
Ben bir kaç kez yaptırdım. Hala liftingli kirpiklerim. Vizon kirpikten kasıt ipek kirpik gibi bir şey sanırım. Yani takma kirpik mantığı.
Kirpik liftingde kendi kirpiklerinizi kıvırıyorlar. Çok güzel oluyor. Rimel kullanıp silerken kopmaları görüp üzülmekten kurtardı beni. Üstelik 150 liraya yaptırıyorum. 2, 3 ayda bir için çok makul. Ve sanki kirpiklerim daha sıklaştı. Herkesten de güzel yorumlar alıyorum kirpiklerim için.
Nereye yaptırdınBen bir kaç kez yaptırdım. Hala liftingli kirpiklerim. Vizon kirpikten kasıt ipek kirpik gibi bir şey sanırım. Yani takma kirpik mantığı.
Kirpik liftingde kendi kirpiklerinizi kıvırıyorlar. Çok güzel oluyor. Rimel kullanıp silerken kopmaları görüp üzülmekten kurtardı beni. Üstelik 150 liraya yaptırıyorum. 2, 3 ayda bir için çok makul. Ve sanki kirpiklerim daha sıklaştı. Herkesten de güzel yorumlar alıyorum kirpiklerim için.
Nereye yaptırdın
Merhaba kirpik lifting i araştırırken yazınızı okudum. cesaret verdi bana yazınızLoya güzellik e yaptırdım. O mesajımdan sonra tekrar kirpik lifting yaptırdım bayram öncesi. yine çok memnunum rimelsiz ayrı güzel rimelle ayrı güzel.
Merhaba kirpik lifting i araştırırken yazınızı okudum. cesaret verdi bana yazınız
Çok uyguna yaptırmışsın canım, nerede ikamet ediyorsun nerde yaptırdın peki ?
Hayır hala yaptıramadım hatta gittiğiniz salonla görüşüp , fiyat aldımMerhaba sevindim.Yaptırdınız mı peki
markası nedir acaba birde memnun kaldınız mıBen evde kendim yapıyorum, 250 tl verip kaliteli bir set aldım, 50 kullanımlık, 3-4 sene gider en az
Memnun kaldım ama biraz zor oluyor, sarma pedi daha iyi olabilirdi, tarama aparatı yok içinde ve dediğim gibi sarma aparatını sevmedim, o yüzden bir sonraki sefere diğer seti almayı düşünüyorum. Benim set toplam 35 dakikada yapıyor, diğer set toplam 15 dakikada. Şekil ve kalıcılıkta sorun yok. İkisininin de fotosunu atıyorummarkası nedir acaba birde memnun kaldınız mı