Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz MakyajıKirpik için kullandığım yağlar sizde de göz yanması yapıyor mu?
merhaba kızlar ben kirpiklerimin uzaması için hint ve tatlı badem yağını kulak temizleyicisi pamuğuyla sürüyorum. sürerken gözüm yanıyor sizinde böyle oluyor mu ?
evet bende de oluyor ama az sürdüğüm zaman bu sorunla karşılaşmıyorum.sonrada parmağımla hafiften dağıtıyorum.sonuçta az sürdüğümde bile heryere geliyor.sen de mümkün olduğunca az sürmeyi bi dene.zaten uyumadan önce yaptığım için bi daha gözümü açmıyorum.
evet bende de oluyor ama az sürdüğüm zaman bu sorunla karşılaşmıyorum.sonrada parmağımla hafiften dağıtıyorum.sonuçta az sürdüğümde bile heryere geliyor.sen de mümkün olduğunca az sürmeyi bi dene.zaten uyumadan önce yaptığım için bi daha gözümü açmıyorum.
Kesinlikle işe yarıyor :) Arada rimelimi silmeden yattıgım için kirpiklerimde biraz kısalma olmuştu kırılmışlardı şimdi eskisi gibi uzun oldular bir daha makyajımı silmeden asla yatmam .
Kesinlikle işe yarıyor :) Arada rimelimi silmeden yattıgım için kirpiklerimde biraz kısalma olmuştu kırılmışlardı şimdi eskisi gibi uzun oldular bir daha makyajımı silmeden asla yatmam .
bende sadece hint yağı kullandım önce pamukla sürüyordum kirpiklerime sonra biten rimelimin içini temizledim ona doldurdum rimel fırcası ile hint yağını sürmek daha pratik oldu fazlalık olmadğı içinde yanma azaldı ben düzenli kullanmadığım halde uzaama ve dolgunlasma var kirpiklerimde