Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evde bi sarımsak yağı varmış bulamadım onu sürdüm az sonrada fındık yağı sürücem kestikten sonra ama en yakın aktar 99 km2 var ama badem yağı koyulaştırıyo diye biliyorum acık tenliyim siyah rimel bile berbat duruyoo koyulaştırmasına rağmen kullanıcam kirpiklerimi geri kazanmak için en yakın zamanda badem yağı ve hint yağı alıcam
korkma korkma hiç bişi olmaz.... ben her ay esiyorum sinirime sinirime uzuyolar..millet uzun kirpik ister... ama rimel sürünce gözlüğümün camına değiyo mecburen kesiyorum hepte uzuyo yani..geçmiş olsun telaş yapma..
korkma korkma hiç bişi olmaz.... ben her ay esiyorum sinirime sinirime uzuyolar..millet uzun kirpik ister... ama rimel sürünce gözlüğümün camına değiyo mecburen kesiyorum hepte uzuyo yani..geçmiş olsun telaş yapma..