merhaba tül çok hoş olmuş elinize sağlık
bende koridordaki yüklüğümü kamufle etmek istiyorum şu an oraya bi dolap yaptıramıcaz ve orası hiç güzel görünmüyo duvarlarım lila paspasım mor korniş taktırıp böyle bi tül yapsam diyorum sizce nasıl olur lila düşündüm ama oda basit durur sanki beyaz yada kremmi yapsam yada başka ne yapabilirim
merhaba tül çok hoş olmuş elinize sağlık
bende koridordaki yüklüğümü kamufle etmek istiyorum şu an oraya bi dolap yaptıramıcaz ve orası hiç güzel görünmüyo duvarlarım lila paspasım mor korniş taktırıp böyle bi tül yapsam diyorum sizce nasıl olur lila düşündüm ama oda basit durur sanki beyaz yada kremmi yapsam yada başka ne yapabilirim
demetcim tül yapımına başladım canm üst kısmını örüyorum bitince nasip olursa bende resmini eklerimm :1hug:
Ellerine sağlık muheteşem gözüküyor kaydirigubbakcemile5
demetcim ipleri nasl ekledin tek tek kopartıp bagladn mı nasl yaptın onuda sölermisin
evettttt kızlar işte tülümün gece çektiğim resimlerihihoyyyt
ablam diye söylemiyorum, çok beceriklidir çooook, ben de istiyom....kaydirigubbakcemile5
boncukları nasıl bagladın ipe deteylı gösterirmisin.bu arada cok güzel olmuş eline saglık
saol canm anladım yok yalnız deglim ablam la annem var 5dk bittrrm üst kısmını ördüm çok saol canmm benmmm :1hug:
canım 1 karede 2 ip mi var yani
teşekkür ederim demet ve ekin
burda simli ip yok malesef normal alıcam ve krem ve beyaz arasında kaldım bakalım karar wericem orda artık
duvarlarım lila bu arada
inş güzel bişey çıkar ortaya
fevkalade gerçektennnn yaratıcılık bu iştee
canım çok güzel olmuş.güle güle kullan. yalnız birşey merak ettim. bu yıkanınca dolaşmayacak mı ? ya da matlaşma oluyor genelde sakal ipte bunda olmayacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?