Kirpi ipten yaptığım tül...

teşekkür ederim canım tığ işi yapamam diyorsan sana başka bir önerim var hani ekstraforlar var ya istersen ona da geçirebilirsin kirpileri ne oçlur sadece üstü görünmez sadece tül olarak sade görünür bence yine de güzel olur biraz ipleri geçirirken ugraşırsın...

bence kişi yeter ki birşeyi yapmak istesin... hele de biz kadınlar
eminim sende yapabilirsin canım

tsk ederım cnm benım.muhakkak denıcem.cok sagoll..

merhaba tül çok hoş olmuş elinize sağlık
bende koridordaki yüklüğümü kamufle etmek istiyorum şu an oraya bi dolap yaptıramıcaz ve orası hiç güzel görünmüyo duvarlarım lila paspasım mor korniş taktırıp böyle bi tül yapsam diyorum sizce nasıl olur lila düşündüm ama oda basit durur sanki beyaz yada kremmi yapsam yada başka ne yapabilirim

canm bence beyaz yap kendini daha ii göstrir aynı renk te yaparsan bogar gibi geliyo bana yerimseniben

demetcim tül yapımına başladım canm üst kısmını örüyorum bitince nasip olursa bende resmini eklerimm :1hug:

canım duvarların ne renk acaba kremse krem de çok güzel olur.. Birde bu iplerin mesela beyz arasında gümüş yerine borda yada yeşil yada farklı renklerden simleri olanlar var bence ipçide bakarak karar ver ama asıl rengi beyaz ya da krem olsun .. kolay gelsinnnnnkaydirigubbakcemile5

demetcim tül yapımına başladım canm üst kısmını örüyorum bitince nasip olursa bende resmini eklerimm :1hug:

kolay gelsin canım bitince mutlaka ekleŞeniz

Ellerine sağlık muheteşem gözüküyor kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederimmmmŞeniz

demetcim ipleri nasl ekledin tek tek kopartıp bagladn mı nasl yaptın onuda sölermisin

önce ölçüyü al canım kornişten olmasını istediğin yere kadar mesela 2 metre yapacaksan iki katını ölç birde 15 cm fazlalık ver ki illaki takılınca kısalıyor. takarken ipi ikiye katla birleşik olan ucunu ilk kare4den geçir ördüğün.ve ipin diğer ucunu halkanın içinden geçir ve sıkarak sabitle.iki ip aynı karede oldu şimdi.eğer benimki gibi seyrek olsun istiyorsan bir kare atlayarak, yok sık olsun diyorsan hemen yanındaki kareye ipin tekini tığla zincirin içinden geçirerek zincir çeker gibi sabitleyerek geçir.sonra diğer ipler....

bence bir kişi de mümkünse sana ipi keserek yardım etsin. ya da yalnızsan önce ipleri baya bi kes sonra ekle ....

oyalıyor ama zevkli yapımı ..

anlatırken karmaşık gibi görünüyor..

eğer anlamadıysan canım yine sorabilirsin.

kolay gelsinŞeniz

ablam diye söylemiyorum, çok beceriklidir çooook, ben de istiyom....kaydirigubbakcemile5

yağcılarda inen varrrrrrlaelaelaelaelae

oyy kıyamaz ablan ne sana ne de kücük tosbasınaaaaaaaaaaaaaŞeniz

yapmam mıııı hele bi siz dönün TürkiyeyeŞeniz

boncukları nasıl bagladın ipe deteylı gösterirmisin.bu arada cok güzel olmuş eline saglık

ekime anlattığım işlemlerden sonra düğmeler de takılıp kornişe geçiriliyor.ilk ve son düğmeden önce vida düğmelerle sabitleyin ki tülünüz ortaya doğru kaymasın.
sonra tül takılıyken boy ayarlaması yapılıyor bi 5 santim fazla bırakılıp fazlalığı kesiliyor boncuk geçiriliyor ve o 5 cm lik kısım yukarı doğru tutularak çakmak yardımıyla yakılıp üst tarafa yapıştırılıyor. düğüm atınca çok çirkin duruyor o yüzden yakarak yapıştırdım ben ama yakarken abartmayın ki kararmasın....

teşekkür ederim ayrıca:teytey:

saol canm anladım yok yalnız deglim ablam la annem var 5dk bittrrm üst kısmını ördüm çok saol canmm benmmm :1hug:

teşekkür ederim demet ve ekin
burda simli ip yok malesef normal alıcam ve krem ve beyaz arasında kaldım bakalım karar wericem orda artık
duvarlarım lila bu arada
inş güzel bişey çıkar ortaya

teşekkür ederim demet ve ekin
burda simli ip yok malesef normal alıcam ve krem ve beyaz arasında kaldım bakalım karar wericem orda artık
duvarlarım lila bu arada
inş güzel bişey çıkar ortaya

kolay gelsin canım eminim çok güzel olacaktırkaydirigubbakcemile5

canım çok güzel olmuş.güle güle kullan. yalnız birşey merak ettim. bu yıkanınca dolaşmayacak mı ? ya da matlaşma oluyor genelde sakal ipte bunda olmayacak mı ?

fevkalade gerçektennnn yaratıcılık bu iştee

çok teşekkür ederim.

canım çok güzel olmuş.güle güle kullan. yalnız birşey merak ettim. bu yıkanınca dolaşmayacak mı ? ya da matlaşma oluyor genelde sakal ipte bunda olmayacak mı ?

teşekkür ederim.

Hayır dolaşma olmuyor yıkarken birkaç yerinden bağlanıyor . Bir arkadaş makineye atmış bişey olmamış. Ama ben atmayı düşünmüyorum bağlayıp koslalı suya basıcam 10 dk beklettim mi yetiyor durulayıp biraz suyu sarkınca yerine asıyorum missss gibi ve de pırıl pırıl oluyor matlık falan olmuyor:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…