Kirpi Buldum! :D

çok tatlı bişey bende internette görmüştüm çok tatlı oluyorlar.Onlarında kendi içlerinde türleri varmış.Bu miniğe bayıldımm
Eki Görüntüle 389433 Eki Görüntüle 389434

Ay tipe bakk! :KK52::KK1::KK1::KK1:

Kizlar cok tesekkür ederim cevaplariniz, yardimlariniz icin. Bir arkadasimizin verdigi bilgiler harika. Özellikle bakima muhtac yavru kirpi bulanlarin cok isine yarayacak bilgiler.
Dün dogal ortamina biraktim, bir heyecanli görmeniz lazim. :KK52: Cok mutlu oldu doga anasina kavusunca. :KK69: Kipir kipirdi, habire gezinip durdu. Ait oldugu yerin orasi oldugu besbelli, bence kesinlikle evde beslenmeye uygun bir hayvan degil. Zaten biraz daha kalsaydi talan edecekti evi. :KK52: Yatagimi bile sahiplendi essek. :KK1:
Aslinda gece birakmak daha iyi oluyormus onlar icin. Gündüz genelde uyuduklari icin zorlaniyorlarmis. Ama gece daga gitme gibi bir sansim yoktu o yüzden gündüz biraktim, umarim uyuyacak yer bulabilmistir kendine.
Evde kaldigi sürece kedi mamasi, kuru ekmek, yesillik verdim. Onu hic yerken görmedim ama özellikle kedi mamalarini sildi süpürdü. :KK1:

Cok iyi oldu karsima cikmasi. Yoksa eminim burada basina bir sey gelirdi, arabalar basli basina tehdit zaten onun icin. Benim icin de farkli bir deneyim oldu, ilk defa bu kadar yakindan görüyorum bu hayvani. Evimize bir kirpi girmemisti o da oldu. :KK1:

Bunlar da fotograflari;

Evdeyken. Zar zor cektim, korkunca icine kapatiyor kendini.

Eki Görüntüle 392372

Bunlar da dogasina saldigim zaman cekildi.

Eki Görüntüle 392373 Eki Görüntüle 392374

Kız nasıl bakıyosun bunaaa :KK52: Yatağını sahiplendi öyle mi :KK1::KK1::KK1:

futbol topu kadar diyorsan iyi, petshoplardakiler de yazık aynı yabanilikteler valla bana gelmişti almışlar byümüş hala yabani çocuk istedi böyle sevdiypr diye atıyorlardı, hatta bi kere de petshopun çöpünde bulduk hasta diye atmıştı ikisine de ev bulduk sora, bize geçici gele çok oluyor kedi köpek kirpi derken kalıcıya yer olmuyor yada çirkin sakat kalıyor ev bulamayınca =) neyseki müstakil ev ve herkes seviyor hayva ailede kaç kez balkonda martı karga büyüttük de uçtu sonunda

herkes heves edip yada çocuğa alıp atıyor hayvanlar mahvoluyorlar

Doğaya geri salınmış fakat çok merak ediyorum kirpiyi nasıl tutabiliyorsunuz? :86:

X