Nişan KIRMIZILIKUCUKKIZ'ın Nişanı :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ıslak olan pasta kekiyle ve ince açılan şeker hamuruyla daha güzel olduğunu bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu :) şeklini sen bul istediğin gibi yapalım dediler, işte güvenemedim bende. ama denemek istiyorum yine de. çok teşekkür ederim canım :)

rica ederim canım güzel oluyor sen merak etme sıkıntı yaşamazsın zaten millet o gün pastanın şekline bakıyo genelde ne yedikleri çok önemli olmuyo :)

canım öncelikle çok güzel olmuşsun maşallah senide elbisenide pastanı da çok beğendim . benim sana nbi sorum var benimde yakında nişanım olcak inşallah aynı seninki gibi bi kıyafet eıyodum bulamadım ne kadar aldın bilgi verir misn canım nolur

teşekkür ederim canım beğenmene sevindim.. farklı şehirlerde olduğumuz için nişanlım ve görümcem nişandan 1 ay önce gelecekti elbise almaya ben öncesinde çıkıp elbisemi beğendim.. buna aşık oldum zaten fiyatı sorduğumda satıcı 570 dedi nakit 520 olur dedi.. çok pahalı dedim tabii gözler açıldı.. alacak olursanız yardımcı oluruz dedi.. nişanlımla gittiğimizde onlar pazarlık yaptılar tabii ne kadara indirdiler tam bilmiyorum canım.. izmirdeysen eğer kemeraltı elif modadan aldım..

çok teşekkür ederim canım gerçekten tekrar mutluluklar dilerim . çok güzelsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…