Nişan KIRMIZILIKUCUKKIZ'ın Nişanı :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

KIRMIZILIKUCUKKIZ

Melisa'cım 🌸
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
2.783
4.638
333
Kızlar sonunda sevdiceğimle nişanımız oldu.. Aslında baya geçti ama ancak yazabiliyorum. Günler ne kadar çabuk ve ne kadar yavaş geçti ki aylardır hazırlandığım nişanımı atlattım.

Onlar İstanbul'da biz İzmir'de olduğumuz için isteme söz nişan 1er gün arayla yapıldı. nişan bahçemizde oldu isteme de nişan da oldukça eğlenceli ve güzel geçti.. Hiçbir tatsızlık olmadan, herkesi çok mutlu ederek(elimizden geldiğince) hayırlısıyla nişanlandık.. Allah isteyen herkese böyle güzel günler nasip etsin..

Son düzenleme:
Kırmızı küçük kızın nişan fotoraflarına kırmızı bir yorum da benden Nişan pastanızda , nişan yüzüğü tepsinizde , Sizde çok güzel görünüyorsunuz. Elbisenide çok beğendiğimi dile getirmek isterim . Allah tamamını erdirsin . ömür boyu sağlık , mutluluk , huzur dilerim adınıza.

Julican'cım güzel dileklerine çok teşekkür ederim.. herşey içime sinerek oldu elbisem de, zaten tepsimi ben yaptım ve tepsime uygun bir pasta yaptırdım.. Allah daha mutlu günler göstersin hepimize.. çok sağol julican :)

Allah mutlu etsin çok güzel olmuşsunuz daha yazıyı okumadan burası izmir dedim içime doğdu sanki hakikatende izmirmiş

maşallah sizee
elbise gerçekten harikaa:106:
bu güzel duyguyu Rabbim sanada tattırmış,çok huzurlu oLun inşallah..hayırlı ve en yakın zamandada kavuşun inşallah

hepinize çoooook teşekkür ederim.. herşey gönlümce oldu.. Allah hepimize çok daha güzel günler nasip etsin inşallah.. Elbiseme aşık olmuştum zaten :)

bundan sonrası inşallah bundan da güzel gelir,her şey çok güzel gözüküyor, herkes gibi bende elbiseni çok sevdim. izmirden mi aldın ? nereden aldığını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

sağol canım tabiii ki sakıncası yok.. kemeraltında abiyecilerin olduğu yerde Elif Moda var.. oradan aldım tatlım.. beğenmene çok sevindim :)

sağol canım tabiii ki sakıncası yok.. kemeraltında abiyecilerin olduğu yerde Elif Moda var.. oradan aldım tatlım.. beğenmene çok sevindim :)

teşekkür ederim canım kemeraltına bakmayı düşünüyordum bende elif moda evi ilk bakacağım yer olacak:) bir de diğer konularına bakınca şeker hamurundan pasta hakkında şüphelerin varmış seninde, ama yaptırmışsın. bende çok istiyorum ,bir sıkıntı oldu mu sende? bir de ne kadara yaptırdın?

canım valla büyük pastaneler mi gezmedim yani sormadığım yer kalmadı hepsi kem küm etti çıkan bazı sorunları söyeldi tadını beğenmeyebilirsiniz dedi tabii ki beni tatmin etmedi bunlar.. o sırada netten pasta yapan bi yer buldum.. kadın evinde yapıyor ve muhteşem pastalar yapıyordu.. bana hiç bir sorun olmayacağını tadını çok seveceğimizi söyledi ben de güvendim.. 20 kişiliğe 150 lira verdik. pastanelerde 180-200 lira fiyat vermişlerdi.. vallaha ben çok memnun kaldım pasta çok güzeldi tadı da öyle butik tarzı ya da evde yapan yerlerde daha çok emmnun kalacağını düşünüyorum canım.. bir de biz 40 kişiydik ben pastayı 20 kişilik sipariş verdim arttı bile hatta 2-3 gün yedik ailemle arkadaşlarımla :) bütün pastalarda böyle oluyor yarı yarıya kişi sayısı söyle canım.. bir de pastanın kekini ıslak kek mi yapıyorlar onu sor. hafif ıslak kekli pastada tat daha güzel oluyor ve aynı şekilde şeker hamuru ince açılan pastada da çökme olmuyormuş araştırmalarım sonucu edindiğim bilgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…