- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
- 333
- Konu Sahibi KIRMIZILIKUCUKKIZ
-
Julican'cım güzel dileklerine çok teşekkür ederim.. herşey içime sinerek oldu elbisem de, zaten tepsimi ben yaptım ve tepsime uygun bir pasta yaptırdım.. Allah daha mutlu günler göstersin hepimize.. çok sağol julican :)Kırmızı küçük kızın nişan fotoraflarına kırmızı bir yorum da bendenNişan pastanızda , nişan yüzüğü tepsinizde , Sizde çok güzel görünüyorsunuz. Elbisenide çok beğendiğimi dile getirmek isterim . Allah tamamını erdirsin . ömür boyu sağlık , mutluluk , huzur dilerim adınıza.
Allah mutlu etsin çok güzel olmuşsunuz daha yazıyı okumadan burası izmir dedim içime doğdu sanki hakikatende izmirmiş
herşey harika olmuş çok beğendim mutluluklar cnm
evettt doğru bilmişsin :) Herşey İzmir kokuyordu zaten pastadan tepsime :)
bundan sonrası inşallah bundan da güzel gelir,her şey çok güzel gözüküyor, herkes gibi bende elbiseni çok sevdim. izmirden mi aldın ? nereden aldığını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?
sağol canım tabiii ki sakıncası yok.. kemeraltında abiyecilerin olduğu yerde Elif Moda var.. oradan aldım tatlım.. beğenmene çok sevindim :)
teşekkür ederim canım kemeraltına bakmayı düşünüyordum bende elif moda evi ilk bakacağım yer olacak:) bir de diğer konularına bakınca şeker hamurundan pasta hakkında şüphelerin varmış seninde, ama yaptırmışsın. bende çok istiyorum ,bir sıkıntı oldu mu sende? bir de ne kadara yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?