Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyeliner sürsem abartı olur mu?Ya makyaja yeni yeni başlıyorum,detaylarını vs çok bilmiyorum daBen kırmızı veya bordo birşey giydiğimde birebir aynı tonda ruj sürmeye bayılıyorum başka renk kesinlikle sürmem...
Ama bu durumda göz makyajına dikkat et abartma yoksa Bülent ersoydan farkın kalmaz...
Ya birebir aynı ton kırmızı sürülür canım ya da ten rengi nude tonlarıKızlar kırmızı bi üstüm var ona bordomsu kahverengimsi ruj gider mi?Saçma mı olur?
Valla bence büyük mesele. Saçma sapan kıyafetlerle ortada salınanları gördükçe kriz geçiresim geliyor bir de kırmızı rujun üstüne yeşilli mavili göz makyajları yok muimdaaatttkonunun yeri burası mı
yeniyim burası da karışık geldikonunun yeri burası mı
Valla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorum ama buraya konu açmak yerine google da öğrenebilirdi zaten :)Valla bence büyük mesele. Saçma sapan kıyafetlerle ortada salınanları gördükçe kriz geçiresim geliyor bir de kırmızı rujun üstüne yeşilli mavili göz makyajları yok muimdaaattt
Valla ben düz bir kadın olduğumdan makyajda yapmadığımdan çok şaapmıyorum ama buraya konu açmak yerine google da öğrenebilirdi zaten :)
Zaten ben açamaz demedim ilk mesajımda yeri bura degil dedim muhtemelen taşınır üye yeniymiş çünkü bilmiyor belli kiAma burası da kadınlar kulubü buraya da konu açabilir bize de fikir olur