Iz için Roaccutane örnemesi çok saçma. Balı denediniz mi belki işinizi görür.
roacutane kullandım bende ama izlere çözüm değil geçmesini çok istiyorum benim de kullanmadığım ürün kalmadı bioderma White objektive düzenli kullandığımda cilt rengimi baya toparladı ama izler tam olarak geçmedi
evet buna katılıyorum inatla aynı ilacı veriyorlar ben de çözümü kendim araştırarak diğer markların ürünlerin de bulmaya çalışıyorum.Araştıriyim onu ay cidden başından savar gibi genelleme yapmak istemiyorum ama devletteki cilt doktorları çöp, asla araştırmıyorlar ve verdikleri şey standart, antibiyotik, madecassol, bepanthen, acnelyse... Etki etmeyince de kendi haline bırak, demesi kolay illa ki var çözümü bunların yıl olmuş 2016 yani kendimiz deneme yanılmayla bulucaz illa...
lütfen kullanma roacutaneAraştıriyim onu ay cidden başından savar gibi genelleme yapmak istemiyorum ama devletteki cilt doktorları çöp, asla araştırmıyorlar ve verdikleri şey standart, antibiyotik, madecassol, bepanthen, acnelyse... Etki etmeyince de kendi haline bırak, demesi kolay illa ki var çözümü bunların yıl olmuş 2016 yani kendimiz deneme yanılmayla bulucaz illa...
Bende işe yaramıştı isterseniz deneyin belki faydasını görürsünüz. Her gün 1-2 kez uygulayın, 20 dk kadar kalsın sonra temizleyin. Bunu izler geçinceye kadar yapın eğer 1 ayın sonunda izler hâlâ duruyorsa ve rengi az da olsa açılmadıysa demek ki işe yaramadı.Balı duymamıştım izlere iyi mi geliyormuş ? Onuda deneyeyim
Bende işe yaramıştı isterseniz deneyin belki faydasını görürsünüz. Her gün 1-2 kez uygulayın, 20 dk kadar kalsın sonra temizleyin. Bunu izler geçinceye kadar yapın eğer 1 ayın sonunda izler hâlâ duruyorsa ve rengi az da olsa açılmadıysa demek ki işe yaramadı.
Rica ederim inşallah işe yararçook teşekkür ederim deneyeceğimm
ben de sivilce izleri ve yeni sivilceler mevcuttu. roaccutane kullandım evet ama ilaca başlamadan eczacımın da tavsiyesiyle la roche posay pigmentclar kullandım. çok kısa bi sürede izlerimi geçirdi canım. roaccutane ile de birlikte harika bi cildim oldu. kesinlikle sivilce lekesi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum bu ürünü..
rica ederim. inş sen de memnun kalırsınAraştırdım şimdi geneli memnun, çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım.
Dediginiz pigmentclar serum mu krem mi birde lekeleriniz kirmizi miydirica ederim. inş sen de memnun kalırsın
krem, çok az mercimek kadar alıp izlerin üstüne sürüyosun. izlerim kırmızıydıDediginiz pigmentclar serum mu krem mi birde lekeleriniz kirmizi miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?