• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kırmızı Sivilce İzi/Roaccutane ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Severus

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
540
268
303
İstanbul
İyi akşamlar herkeşlere, bi şey danışıcaktım bilenlerinize. Benim yüzümde sivilce çok nadir çıkar ara ara çoğaldığında izler kalır ve benim bu izler 1 sene oldu neredeyse geçmiyo yüzümü ellediğimde pürüzsüz ama gören sivilceli sanıyo sadece kırmızı iz :( her şeyi kullandım, isotrexsin,sudocrem, bepanthen, madecassol, sarı kantaron, acnelyse, peelingler, kil maskeleri, limon yağı, benzamycn... :D böyle de inatçı lekeler. Neyse doktorada bunları söyledim bana roaccutane dedi ama okuduğum kadarıyla izleri geçirmiyomuş, kaldı ki aknesiz, sivilcesiz bi cilde sizce mantıklı mı farklı bi doktora da görünmeli miyim?

roacutane kullandım bende ama izlere çözüm değil geçmesini çok istiyorum benim de kullanmadığım ürün kalmadı bioderma White objektive düzenli kullandığımda cilt rengimi baya toparladı ama izler tam olarak geçmedi :(

roacutane kullandım bende ama izlere çözüm değil geçmesini çok istiyorum benim de kullanmadığım ürün kalmadı bioderma White objektive düzenli kullandığımda cilt rengimi baya toparladı ama izler tam olarak geçmedi :KK43:

Araştıriyim onu ay cidden başından savar gibi genelleme yapmak istemiyorum ama devletteki cilt doktorları çöp, asla araştırmıyorlar ve verdikleri şey standart, antibiyotik, madecassol, bepanthen, acnelyse... Etki etmeyince de kendi haline bırak, demesi kolay illa ki var çözümü bunların yıl olmuş 2016 yani kendimiz deneme yanılmayla bulucaz illa...

Araştıriyim onu ay cidden başından savar gibi genelleme yapmak istemiyorum ama devletteki cilt doktorları çöp, asla araştırmıyorlar ve verdikleri şey standart, antibiyotik, madecassol, bepanthen, acnelyse... Etki etmeyince de kendi haline bırak, demesi kolay illa ki var çözümü bunların yıl olmuş 2016 yani kendimiz deneme yanılmayla bulucaz illa...
evet buna katılıyorum inatla aynı ilacı veriyorlar ben de çözümü kendim araştırarak diğer markların ürünlerin de bulmaya çalışıyorum.

lütfen kullanma roacutane :(

roacutane kullandım sonrasında kalıcı izler için doktorum bir cihaz kullanmıştı oyuz den uzmana görünmeni tavsiye ederim:)

Bencede başka bi doktora git.lazer diyorsan ben önermem. Kıl maskesi çok guzel geliyor. Bende o kadar çare aradım kıl ve suda krem.vede yosun sabunu.

Balı duymamıştım izlere iyi mi geliyormuş ? Onuda deneyeyim :KK43:
Bende işe yaramıştı isterseniz deneyin belki faydasını görürsünüz. Her gün 1-2 kez uygulayın, 20 dk kadar kalsın sonra temizleyin. Bunu izler geçinceye kadar yapın eğer 1 ayın sonunda izler hâlâ duruyorsa ve rengi az da olsa açılmadıysa demek ki işe yaramadı.

Bende işe yaramıştı isterseniz deneyin belki faydasını görürsünüz. Her gün 1-2 kez uygulayın, 20 dk kadar kalsın sonra temizleyin. Bunu izler geçinceye kadar yapın eğer 1 ayın sonunda izler hâlâ duruyorsa ve rengi az da olsa açılmadıysa demek ki işe yaramadı.

çook teşekkür ederim deneyeceğimm :KK15:

ben de sivilce izleri ve yeni sivilceler mevcuttu. roaccutane kullandım evet ama ilaca başlamadan eczacımın da tavsiyesiyle la roche posay pigmentclar kullandım. çok kısa bi sürede izlerimi geçirdi canım. roaccutane ile de birlikte harika bi cildim oldu. kesinlikle sivilce lekesi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum bu ürünü..

ben de sivilce izleri ve yeni sivilceler mevcuttu. roaccutane kullandım evet ama ilaca başlamadan eczacımın da tavsiyesiyle la roche posay pigmentclar kullandım. çok kısa bi sürede izlerimi geçirdi canım. roaccutane ile de birlikte harika bi cildim oldu. kesinlikle sivilce lekesi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum bu ürünü..

Araştırdım şimdi geneli memnun, çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım.

Back