Saç Rengi ve Saç Boyama Kırmızı saç

canım sadece akosta değil yeni çıkan Sea color markasınında çilek kırmızısı rengi var,ben koyu kahve saçlarıma boyadım ışıkta aynı böle duruyo çok tatlı bi renk hemde 1 haftada 3-4 sefer yıkamama rağmen akmadı hiç :)

Eklentiler

• $pr_01_1157_max.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 344

cidden mi? kutudakının aynısımı oluyo?

canım rica etsem fotografını ekleyebılır mısın? kucukte olsa goreyım...

pekı boya nasıl cok yıpratıyomu? kalıtesı nasıl?

pardon yaa bi an aklımdan çıkmış çilek kırmızı değilde gelincik kırmızısı daha yakın benim istediğim tona onu nerden bulabılırım acaba yaa akosun boyalarının satılgı bı yer bılen varmı anadolu yakasında.

bu arada senın rengını hala gormeyı hala cok ıstıyorum

Canim bu renk kuaför boyalariyla elde edilir sanirim. Ama koleston vahsi kizil da canli bir kirmiziya benziyor bir bak derim.

rengin adı tam olarak gelincik kırmızısı ama akosu hıc bır yerde bulamıyorum dun cok gezdım kuafor malzemelerı satan yerlerı hıc bırınde yok getırtmıyorlarda.

anadolu yakasında akos boya alabılecegım bı yer yokmu? bırılerı yazsa keske...

ben de saçımı bu renge boyamak istiyorum. şuan saçımda hiç boya yok. saçı açtırmadan bu rengi tutturmak mümkün mü acaba? 4 sene önce gölge yaptırmıştım saçıma herhangi bi işlem uygulamadan yaptılar ama hangi boya bilmiyorum işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…