Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım sadece akosta değil yeni çıkan Sea color markasınında çilek kırmızısı rengi var,ben koyu kahve saçlarıma boyadım ışıkta aynı böle duruyo çok tatlı bi renk hemde 1 haftada 3-4 sefer yıkamama rağmen akmadı hiç :)
canım sadece akosta değil yeni çıkan Sea color markasınında çilek kırmızısı rengi var,ben koyu kahve saçlarıma boyadım ışıkta aynı böle duruyo çok tatlı bi renk hemde 1 haftada 3-4 sefer yıkamama rağmen akmadı hiç :)
pardon yaa bi an aklımdan çıkmış çilek kırmızı değilde gelincik kırmızısı daha yakın benim istediğim tona onu nerden bulabılırım acaba yaa akosun boyalarının satılgı bı yer bılen varmı anadolu yakasında.
bu arada senın rengını hala gormeyı hala cok ıstıyorum
rengin adı tam olarak gelincik kırmızısı ama akosu hıc bır yerde bulamıyorum dun cok gezdım kuafor malzemelerı satan yerlerı hıc bırınde yok getırtmıyorlarda.
anadolu yakasında akos boya alabılecegım bı yer yokmu? bırılerı yazsa keske...
ben de saçımı bu renge boyamak istiyorum. şuan saçımda hiç boya yok. saçı açtırmadan bu rengi tutturmak mümkün mü acaba? 4 sene önce gölge yaptırmıştım saçıma herhangi bi işlem uygulamadan yaptılar ama hangi boya bilmiyorum işte :/