• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kırmızı saç

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
Arkadaşlar bu rengi nasıl yakalayabilirim? Bilen birisi bana yardımcı olabilir mi? Kızıl değilde Kırmızı saç istiyorum.

$KRMZ-S~1.jpg $KRMZ-S~4.jpg

Son düzenleme:
saçın açık renkse kuaforde yaptırabilirsin tutar.. benim sacım siyah ben de az bir yeri boyatmıştım ama önce açtırmam gerekmişti yine de kırmızı olmuştu istediğin gibi.. kısacası kuaförler yapıyorlar ama saçın açık renlkse daha kolay ve güzel oluyor:)

orielle açıp kırmızı boya yapıyorlar diye biliyorum ben kuaförler. yoksa evde kızıl renk boyayla tutturman cok zor tatlım bana göre:44:

canım bende bir süre saçlarımı kırmızıya boyadım ama kuaförde yaptırmıştım
öncelikle saçın koyuysa açman gerekir yoksa ne boyarsan boya tutmaz
ama eğer saçların zaten açıksa ve doğal rengi ilk defa döndüreceksen
çilek kırmızısı diye bir renk var
o tam senin aradığın renk
ama kırmızı çok zor bir renktir
her banyodan sonra kan gibi bir renk suya karışıp akar
eğer yağmur varsa ve açık renk giydiysen saçların üzerine şıp şıp damlar:1:
aktığında önce bakır gibi sonra boyamazsan acayip bir sarı rengine döner
onun dışında çok iddialı ve insanı çok canlı güzel dikkat çekici gösteren bir renk
ben kullandığımda saçlarımı çok seviyordum
akmasaydı iyiydi:66
diplerimin çıkmasından ve akmasından sıkılmasaydım kesinlikle favori rengimdir:71:

bende kırmızı istiyorum ama saçımda siyah boya var çoğu akmış olsa da var yani kuaför açıcı şart ama kızıl açıcılar var onlarla açarız daha az yıpranır dedi ne derece doğru bilmiyorum...

kırmızıı balyaj boyasıyla yapıyolar bu rengii ben yaptırmıştım oryalden daha beter yıpranmıştı kırmızı tozz bi boyayla yapmışlardı ve devamlı akıyo zaten acayip bi renk oluyo aktıktan sonraaa turuncu desen değil tuhaf bi renk en fazla 1 hafta kırmızı duruyo zaten saçın okadar yıpratmaya değmez valla

kuaför malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsen bi uğra sor oralarda. ben bi ara mavi-yeşil renklere merak salmıştım da :P bunlar gibi canlı kırmızı rengi de var. boyaları da başka, jel gibi. pompalı büyük şişelerde. miktarına göre fiyatı da uygun. bi kere alıp çok kez kullanmak mümkün yani.
yalnız maalesef marka ismi hatırlamıyorum.

*halamın saçı koyu kızıl. dip boya sonrasında saçı yıkarken bu dediğim boyayla cila atıyorlar. birkaç dakika içinde tutan bi boya, ışıl ışıl renk veriyor.

Son düzenleme:
canım saçın sarı-kumral tonlarındaysa çilek kırmızısyla bu rengi elde edersin kesnlkle:34: o da kızıl değil

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için....

Çilek kırmızısı demişsiniz? nerde bulabılırım bunu? markası ne?

Saclarımı palette'nin nar kızılına boyadım gecen ay cok koyu oldu onun ustune boyamayı dusunuyorum bayagıda aktı dırek boyle kırmızı olmasada zamanla boyadıkca olurmus gıbı gelıyo.

canım bende bir süre saçlarımı kırmızıya boyadım ama kuaförde yaptırmıştım
öncelikle saçın koyuysa açman gerekir yoksa ne boyarsan boya tutmaz
ama eğer saçların zaten açıksa ve doğal rengi ilk defa döndüreceksen
çilek kırmızısı diye bir renk var
o tam senin aradığın renk
ama kırmızı çok zor bir renktir
her banyodan sonra kan gibi bir renk suya karışıp akar
eğer yağmur varsa ve açık renk giydiysen saçların üzerine şıp şıp damlar:1:
aktığında önce bakır gibi sonra boyamazsan acayip bir sarı rengine döner
onun dışında çok iddialı ve insanı çok canlı güzel dikkat çekici gösteren bir renk
ben kullandığımda saçlarımı çok seviyordum
akmasaydı iyiydi:66
diplerimin çıkmasından ve akmasından sıkılmasaydım kesinlikle favori rengimdir:71:

canım sen sureklı olarak kuaforemı boyattın pekı saclarını? yoksa once onlara boyatıp sonra kendın mı boyadın? eger oyleyse hangı boyayla? ben gecen ay boyadım nar kızılı ıle koyu oldu ama baya acıldı sankı boyasam olacakmıs gıbı asırı koyu degıl ama dırek boyle kırmızıda olmaz zamanla olur gıbı ya ben kuafore gıtmek ıstemıyorum cunku acıyolar ben daha once actırma ıslemı yaptırdım saclarım cok yıprandı aynı seyı tekrar yasamak ıstemıyorum :59:

Son düzenleme:
kuaför malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsen bi uğra sor oralarda. ben bi ara mavi-yeşil renklere merak salmıştım da :P bunlar gibi canlı kırmızı rengi de var. boyaları da başka, jel gibi. pompalı büyük şişelerde. miktarına göre fiyatı da uygun. bi kere alıp çok kez kullanmak mümkün yani.
yalnız maalesef marka ismi hatırlamıyorum.

*halamın saçı koyu kızıl. dip boya sonrasında saçı yıkarken bu dediğim boyayla cila atıyorlar. birkaç dakika içinde tutan bi boya, ışıl ışıl renk veriyor.

bahsettıgın boyayı galıba bende gordum ama o boyadan cok cılaydı sankı dıplerı falan acmıyo dıye bılıyorum jeans'lı bıseydı sankı markası.

kızıl açıcı mı?

evet kızıl açıcı açıcılar normalde sarıya çevirir ya bunlarla kızıla dönüyo saç onun üstüne kırmızı cila atarız dedi
zaten konuşmasında da araba kaputunu boyayacakmış gibi konuştu cila atarız falan pek üstünde durmadım saçlarım yıpranır diye korkumdan boyatamıyorum bi türlü cesaret edip debu renge ama istiyorum :69:

cilek kirmizisi pembeye dönük bir ton,sen kirmizi istiyorsun o yuzden gelincik kirmizisini dene;ama oksidanini 30luk al ki renk fotograftakiler gibi parlasin.eskiden yunseyde vardi bu ton(bulabilirsen bunu kullan) suan bildigim kadariyla sadece 'akos'ta var.kuafor malzemeleri satan dukkanlarda bulursun.:82:

unutmadan;ben koyu kahve saclarımı acmadan boyuyordum,yani acip yipratma saclarini.google'da ararsan soyledigim boyayi,fotograflar cikacaktir.

cilek kirmizisi pembeye dönük bir ton,sen kirmizi istiyorsun o yuzden gelincik kirmizisini dene;ama oksidanini 30luk al ki renk fotograftakiler gibi parlasin.eskiden yunseyde vardi bu ton(bulabilirsen bunu kullan) suan bildigim kadariyla sadece 'akos'ta var.kuafor malzemeleri satan dukkanlarda bulursun.:82:

aa evet ya!! baktım google'dan rengın tam adı gelincik kırmızısıymış. Çok teşşekkür ederim yunsey bulamadım ama akos bulurum ınsallah yaa... ay cok mutlu oldum cok tesekkur ederım :69:

$gelincikkirmizisi.jpg

evet evet kesınlıkle bu (:

peki akosun ürünlerni nerde bulabılırım kı bayılerıne baktım hepsı avrupa yakasında ben anadolu yakasında bostancıda oturuyorum :(

Son düzenleme:
Back