- Konu Sahibi krometerapi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu rengi nasıl yakalayabilirim? Bilen birisi bana yardımcı olabilir mi? Kızıl değilde Kırmızı saç istiyorum
Eki Görüntüle 173644 Eki Görüntüle 173643
Ben bi ara bu renge boyatmıştım babam görür görmez kafana bere tak kuaföre gidiyoruz dedi ve saçlarımı simsiyaha boyattırdı...ÇOK SİNİR OLMUŞTUM
canım bende bir süre saçlarımı kırmızıya boyadım ama kuaförde yaptırmıştım
öncelikle saçın koyuysa açman gerekir yoksa ne boyarsan boya tutmaz
ama eğer saçların zaten açıksa ve doğal rengi ilk defa döndüreceksen
çilek kırmızısı diye bir renk var
o tam senin aradığın renk
ama kırmızı çok zor bir renktir
her banyodan sonra kan gibi bir renk suya karışıp akar
eğer yağmur varsa ve açık renk giydiysen saçların üzerine şıp şıp damlar
aktığında önce bakır gibi sonra boyamazsan acayip bir sarı rengine döner
onun dışında çok iddialı ve insanı çok canlı güzel dikkat çekici gösteren bir renk
ben kullandığımda saçlarımı çok seviyordum
akmasaydı iyiydi:66
diplerimin çıkmasından ve akmasından sıkılmasaydım kesinlikle favori rengimdir
bende kırmızı istiyorum ama saçımda siyah boya var çoğu akmış olsa da var yani kuaför açıcı şart ama kızıl açıcılar var onlarla açarız daha az yıpranır dedi ne derece doğru bilmiyorum...
kuaför malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsen bi uğra sor oralarda. ben bi ara mavi-yeşil renklere merak salmıştım da bunlar gibi canlı kırmızı rengi de var. boyaları da başka, jel gibi. pompalı büyük şişelerde. miktarına göre fiyatı da uygun. bi kere alıp çok kez kullanmak mümkün yani.
yalnız maalesef marka ismi hatırlamıyorum.
*halamın saçı koyu kızıl. dip boya sonrasında saçı yıkarken bu dediğim boyayla cila atıyorlar. birkaç dakika içinde tutan bi boya, ışıl ışıl renk veriyor.
kızıl açıcı mı?
cilek kirmizisi pembeye dönük bir ton,sen kirmizi istiyorsun o yuzden gelincik kirmizisini dene;ama oksidanini 30luk al ki renk fotograftakiler gibi parlasin.eskiden yunseyde vardi bu ton(bulabilirsen bunu kullan) suan bildigim kadariyla sadece 'akos'ta var.kuafor malzemeleri satan dukkanlarda bulursun.:82: