• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kırmızı Saç boyası Resimli..

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
kızlaar. bu boya hangi markada var.. illa jeans color da falan mı olması gerekiyor.
bildiğmiz markalarda varmıdır. ve illa bu renk olması için açıcı vs. yapılması şartmı? 1-2 tutamını bu renk yapacağm çünkü.
palette radiance 7-887 nasıldır mesela. memnun olan varmı?

Eklentiler

• $Red_Hair_by_ChallengHer.jpg
    $Red_Hair_by_ChallengHer.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 788
Son düzenleme:
çok uzun yıllar kullandım bu rengi...
ne yazıkki önce açıp sonra boyanması şart......
bi de sürekli cila lazım bunz...
15-20 günde bir üstünden boyaman lazım yani...
zor renk....
yastıklar havlular yakalar hep kıpkırmızı..:D
azcık terlesen saçına dokunsan ellerinde kıpkırmızı oluyo....
ama çok güzel renk o ayrı......

Bakır kırmızı uçlara doğru turuncu atılmış
Garnier'de var bu renk uçlar için ayrı işlem gerekir

İki rengi karıştırarak da elde edilebilir

Saç rengi çok koyuysa açıcı olmadan elde edilmez

bende bunun bi ton açığını kullanmıştım rengi açılınca turuncu olmuştu dip boyası gelince de saçlarını papatya suyuyla açan kızlara benzemiştim ahh ah :D

bayanlar, çokça teşekkürler.
yaka yastık pek sorun değil,tepeden 2 tutam falan yapacağım. (inş, ilerde..) onuda sürekli tepeden topladığım saçıma katacağım. tabi yinede bulaşabilir.
annem kızıl kahve yapmıştı, ondan biliyorum ; terleyince bile akardı.
saçım aslı tandoğanın saçındaki o kumral gibi bi renk varya diplerindee, doğalı o saç rengimin...

Son düzenleme:
$22_hover.jpg $17_hover.jpg

bu 2 rengin güzel olduğunu ve tuttuğunu biliyorum koyu saçda uygulanınca daha original oluyor açık renk saçdada hoş ama çok akıyormuş açılıncada güzel olmuyor bildiğiniz gibi güzel kızıl tonları lorealdede var sanırım ama palette daha az akıyormuş saçdan

kızlaar. bu boya hangi markada var.. illa jeans color da falan mı olması gerekiyor.
bildiğmiz markalarda varmıdır. ve illa bu renk olması için açıcı vs. yapılması şartmı? 1-2 tutamını bu renk yapacağm çünkü.
palette radiance 7-887 nasıldır mesela. memnun olan varmı?

bu rengi istiyorsan açtırmadan olmaz ama daha koyu renkler için açmana gerek yok :)

Ilk mesajdaki renk icin Exicolor kizil bakiri tavsiye ederim, icine bir miktar 0.66 ve 0.44 katarsan o renge yakin bir renk elde edersin. Ama saclarin cok koyuysa acman gerekir.
86.40KIZILBAKIR.jpg

0.66YOGUNATESKIZILI.jpg
0.44YOGUNBAKIR.jpg

Eki Görüntüle 326374 Eki Görüntüle 326375

bu 2 rengin güzel olduğunu ve tuttuğunu biliyorum koyu saçda uygulanınca daha original oluyor açık renk saçdada hoş ama çok akıyormuş açılıncada güzel olmuyor bildiğiniz gibi güzel kızıl tonları lorealdede var sanırım ama palette daha az akıyormuş saçdan

:50: bu iki rengi de denedim. konu sahibinin istediği renk olmuyor ve sadece bir iki yıkama sonra akıyor.

Peki kumral saça Nasıl tutar kızlar?
İlla açtırmam gerekmiyor dimi? ben Bayrak , kan kırmızısı / kızılı istiyorum. Hatta cırt.

off 2. ve 3. renkler harikaymış tek kelimeyle bende böyle istiyorum şu an saçlarım bakır kızıl 8 tonlarında ama bu tonları jeans color ya da manic panic harici hangi boyayla tutturabiliriz ki :S

bi ara annemi kandırıp böyle yapmıştım saçlarını kıpkırmızı

öyle yakışmıştı ki pamuğuma

beyaz tenli,gözler yeşile çalıyor felan

görenler bayılıyodu,her şey yakışıyo canıma ama bu saç çok başka yakışmıştı

ama çok akıyodu özellikle spor yapıp terlesin felan her yeri boya oluyodu:9::9:

sonra başka renge boyamak zorunda kaldık ama unutamam o halini dehşet olmuştu

yakışana yakışıyo.yakışmayanda da çok kötü durur

Evet canım annemde ''kızıl kahve'' yapmasına rağmen terleyince bile akıyordu :19:

--

ha birde bunlar Neeeffiss

Eklentiler

• $fdfdfd.jpg
    $fdfdfd.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $Rihanna-red-hair.jpg
    $Rihanna-red-hair.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 124
Hiç mi fikri olan yok ? kumral saça nasıl tutar, hangi marka iyidir ? paylaştığım kırmızılar nasıl elde edilir?

Son düzenleme:
akos ile elde edilebilir ama ne kadar kalitelidir bilemem ayrıca koleston perfect'in açık nar kızılı var belki içine jeans color chili red katılarak güzel bir kırmızı elde edilebilir ya da tüm saçı majicontrast ile kızıl'a boyayabilirsiniz ben hepsini denemeyi düşünüyorum :)

Teşekkürler, daha önce bu tür kızılları denemişmiydiniz, elde etmişmiydiniz.?

Back