• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Ruj Kullanmanın Püf Noktaları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kırmızı ruj kullanmak için bence kesinlikle beyaz tenli olmak gerek, ayrıca sarışınlara da gitmiyor, en güzel kombinasyon: siyah saç-beyaz ten-kırmızı rujjj...

kırmızı ruj en sevdiğim :) dişleri de bembeyaz gösteriyor , flormarın parlak kırmızı bi rujunu kullanıyorum

ben de vazgeçemem kırmızıdan. beyaz tenliyim.
ben kırmızı rujdan önce kırmızı dudak kalemiyle hat çekip sonra dudaklarımı bu kalemle tamamen boyuyorum. daha sonra pudra sürüp rujla son noktayı koyuyorum. böylece daha kalıcı oluyor.

Beyaz tenliyim hatta fazla beyazım bile diyebilirim saç rengim bal köpüğü gerçek rengide açık kahve zaten ama kırmızı rujun hiç bir tonu parlağı, matı asla yakışmıyor hatta bordo ve kahverengi rujda bana hiç yakışmıyor.:31:

eskiden çok kullanırdım şimdi azalttım..dudaklarım dolgun olduğu için kırmızı ruj sürünce koyu bi göz makyajı yapmamaya özen gösteriyorum..
ama bazı kırmızılar dudağını kırmızı kalemle boyamış gibi duruyor,ilkokulda olurdu ya:) ben koyu kırmızı tercih ediyorum

kızlar burda ruj süreden önce fondoten pudra sürdüğünüzden bahsetmişsiniz dudağınızamı sürüyorsunuz rujdan önce?ne kadar sürüyorsunuz ve kırmızı rujun kalıcılığını sağlayabilmek için neler yapıyosunuz?

buğday tenliler için numara ve marka olarak neyi önerirsiniz kızlar

Back