Dudak Makyajı Kırmızı Renkte Mat Ruj Önerisi ?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
Kırmızı renkte mat ruj istiyorum kızlar. Aşağıda resimlerdeki gibi bi renk istiyorum. Yalnız fiyat olarak 15 tl'yi aşmassa çok iyi olur. Yardımcı olursanız çok sevinicem :KK31:

retro-red-lips.jpg

1044376_orig.jpg

maybelline color sensational serisinde birçok kırmızı var mat görünümlü (bende öyle duruyo) bi bakabilirsin cnm

rimmel markasının kate moss serisine ait rujlar çok güzel.renkleri de mat geçen gün sordum fiyatları 12,50 tl gibi bir şeydi.watsonslarda bulabilirsin.(bir bloğum bloğumda aldığım ürünlerle ilgili yorumlar yapıyorum göz atarsan sevinirim gümüşinci )

http://1.bp.blogspot.com/-fo8yuWUvaDs/UDEb0b7KkiI/AAAAAAAAAyk/Nv1ldZpJ4Z0/s1600/kate+2.jpg
Bu seriyi diyorsan canım bunlar mat değil maalesef.

maybelline color sensational serisinde birçok kırmızı var mat görünümlü (bende öyle duruyo) bi bakabilirsin cnm

Tam anlamıyla istediğim bi kırmızı bulamadım maalesef.

Deborah öneririm kesinlikle.

Baktım ama mat olarak tam kırmızı bi ruj bulamadım. Daha çok parlak rujlarda güzel kırmızılar var :26:

deborah ve kate moss ta bulabılırsın sephoranın da kırmızıları guzel ama tuzludur dıger ıkı marka daha uygun...

Mac rujları 37 mıydı :/ hiç hatırlamıyorum canım .

Alternatif olarak ,ceceli 11 long kisses bakabilirsin :) geçen bir arkadaşa daha önermiştim onu.

37 cok fazla canım veremem maalesef. Zaten baştada belirmiştim 15 tl yi aşmasn diye.. diğer söylediğin parlatıcı ama canım.

37 cok fazla canım veremem maalesef. Zaten baştada belirmiştim 15 tl yi aşmasn diye.. diğer söylediğin parlatıcı ama canım.

Parlatıcı gibi duruyor ama öyle değil canım .Sürdüğün anda kuruyor ,inanılmaz mat öyle böyle değil .Parlatıcı gibi olsaydı önermezdim .

avon red 2000 nerdeyse 1 yıl olcak alalı apısını değiştirdiler mi bilmiorum ama kesinlikle mat ve süper bir kırmızı üstelik kalıcı da fiyetı da genelde indirime giriyo ve 7-10 arası değişiyo hatta bu katalogda indirimde bi bak istersen :KK34:

50 mı oldu :) uzun zamandır almıyorum ben de .3 tanecik mac rujum var zaten .

Ben şu aralar rossmannda satılan rujlara takmış durumdayım .Hem ucuzlar hem de yapıları mac ile kapışacak şekilde.

valla 50 liraya aldım acıdım verdgm paraya 3 kat sürcemki ancak kapatsın rengı otursun o derece. golden rose rujlarını degısmem valla veriosn 10 tl kullanıosn gul gibi :KK70::KK70:

kampanya kolla max factor al ben 25 e alıyorum çok kalıcı flormarın supermatte ya da long wearing serisine bak ben mat ruj istersem max factor yada flormarın bakıyorum flormarın selection var en fazla 12 tl ayrıca evet avon dada var

X