- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
- Konu Sahibi theuglygoddess
Kırmızı renkte mat ruj istiyorum kızlar. Aşağıda resimlerdeki gibi bi renk istiyorum. Yalnız fiyat olarak 15 tl'yi aşmassa çok iyi olur. Yardımcı olursanız çok sevinicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı renkte mat ruj istiyorum kızlar. Aşağıda resimlerdeki gibi bi renk istiyorum. Yalnız fiyat olarak 15 tl'yi aşmassa çok iyi olur. Yardımcı olursanız çok sevinicem
rimmel markasının kate moss serisine ait rujlar çok güzel.renkleri de mat geçen gün sordum fiyatları 12,50 tl gibi bir şeydi.watsonslarda bulabilirsin.(bir bloğum bloğumda aldığım ürünlerle ilgili yorumlar yapıyorum göz atarsan sevinirim gümüşinci )
maybelline color sensational serisinde birçok kırmızı var mat görünümlü (bende öyle duruyo) bi bakabilirsin cnm
Deborah öneririm kesinlikle.
dediğin ruja baktım çok hoş yaBu ruj mac ruby woo değilse bende maritsa değilim
dediğin ruja baktım çok hoş yaBu ruj mac ruby woo değilse bende maritsa değilim
Bu ruj mac ruby woo değilse bende maritsa değilim
Hafif nar çiçeği gibi duruyor ama dediğin ruj. Tam kırmızı değil ki :26:
Fot.lar yanıltıcı olabilir ama rengi aynen böyle .
Bu renk mac ruby woo .Kullanlarda bilir zaten o olduğunu.
İnternette fiyatıyla ilgili bilgi bulamadım canım. Fiyatı nedir bi bilgin varmı?
Mac rujları 37 mıydı :/ hiç hatırlamıyorum canım .
Alternatif olarak ,ceceli 11 long kisses bakabilirsin :) geçen bir arkadaşa daha önermiştim onu.
37 cok fazla canım veremem maalesef. Zaten baştada belirmiştim 15 tl yi aşmasn diye.. diğer söylediğin parlatıcı ama canım.
Mac rujları 37 mıydı :/ hiç hatırlamıyorum canım .
Alternatif olarak ,ceceli 11 long kisses bakabilirsin :) geçen bir arkadaşa daha önermiştim onu.
macin rujunu 50 ye aldım ve kesınlıkle degmez dıyorum.....
50 mı oldu :) uzun zamandır almıyorum ben de .3 tanecik mac rujum var zaten .
Ben şu aralar rossmannda satılan rujlara takmış durumdayım .Hem ucuzlar hem de yapıları mac ile kapışacak şekilde.
ay daha geçen 43 liraydımacin rujunu 50 ye aldım ve kesınlıkle degmez dıyorum.....