Kırmızı ojeleriniz çıkarken iz mi bırakıyor.. Çözümü basit

kızlar yorumları hepsini okumadım ama bende kırmızı oje için içinde süngeri olan kavanozda özel aseton kullanıyorum her bir parmağımı süngerin içinde çeviriyorum inanılmaz rahat ve güzel çıkarıyor buda bulunsun aklınızda zemuszemus

Mutlaka deniycem. En zorlandığım konu.
Hele abdest alacağım zaman resmen törpüyle kazıyordumkafamçokkarıştı
Çok teşekkürler

kuzucum ben de kırmızı oje konusunda en çok abdest alacağım zaman zorlanıyordum bunu keşfettikten sonra sorunum kalmadı :))
işinize yarar umarım.
farklı deneyimlerinizi de paylaşın arkadaşlar hel telden birbirimize püf noktalar söyleyelim diyorum..
olumunekankayizsmile

bende kırımızı oje sevenlerdenim ve aynı zamanda çıkarırken binbir zahmetle uğraşmaktan yorulanlardan.Sırf tamamen çıkmıor die kırmızı oje sürmemeye başlamıştım.Canım çok güzel bir filkir artık kırmızı ojemi kullanabilrim alkisalkisalkis

Faydalı paylaşımın için çok teşekkürler...a.s.

çok güzel yaa ne zaman kırmızı oje sürsem geri çıkarken napcağımı düşünüyorum.bide kat kat sürüyorum ki...bugün de iki kırmızı tonu karıştırmıştm bunu okuyunca çok sevindim

Bu konuyu açmanız gerçekten iyi olmuş...tırnaklarım nerdeyse yerinden sökülecek duruma geliyordu çünki kırmızı ojeyi çıkarırken,teşekkürler bilgi için...

kırmızı ojeye bayılıyorum bazen sırf çıkarırken sorun yaşadığım için sürmek istemiyorum bi deneyelim bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…