Kırmızı ojeleriniz çıkarken iz mi bırakıyor.. Çözümü basit

tam konun stüne denk geldi kırmızı ojem vardı elimde anneme yalvarıordum git pamuk getir die getirmicem dedi yazıyı görünce bnde çorabımı çıkarıp sildim muhteşem hiç iz kalmadı

ay hep sınr olmusumdr kırmızı ojelırımı cıkarrken.. cok tesk ederm bu bılgı ıcın uygulıcemmm:d

Kadınlar kulübünde benim için en faydalı bilgi bu oldu.Bir de gerçek çıkarsaaa....sen gerçekten de MÜJDECıSıN kardeşim!

tam konun stüne denk geldi kırmızı ojem vardı elimde anneme yalvarıordum git pamuk getir die getirmicem dedi yazıyı görünce bnde çorabımı çıkarıp sildim muhteşem hiç iz kalmadı
harikasın valla kaydirigubbakcemile3
iyi fikirmis....onerin icin tekkurler.....
rica ederim cnmm yerimseniben
ay hep sınr olmusumdr kırmızı ojelırımı cıkarrken.. cok tesk ederm bu bılgı ıcın uygulıcemmm:d
hiç vakit kaçırma derim...
Kadınlar kulübünde benim için en faydalı bilgi bu oldu.Bir de gerçek çıkarsaaa....sen gerçekten de MÜJDECİSİN kardeşim!

şimdi kendimi işi sancam :))) faydası mutlaka olcak cnm merak etme..

benimde bu konuda bir onerim var, ben kirmizi oje surmeden once renksiz yani parlatici suruyorum uzerine kirmizi. Asetonla silince tertemiz kulak cubuguna damlatiyorum kenarlarini o sekilde temizliyorum kirmizidan eser yok sositososito

müjde nasıl bir müjde versin bana anlatamam. kırmızı oje vazgeçilmezimdir. bir dünya ojem avra ama en çok onu kırmızıyı yakıştırırım kendime:) akşama denerim kesinlikle:)))))merci...bayanssulusmile

sonuç cok iyi .hemen şimdi denedim. sırf bunun için binbir zahmetle sürdüğüm kırmızı ojemı cıkardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…