• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi kusak yerine altin kemer kirmizi duvak yerine altin rengi duvak...

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.295
133
evet kizlar ben böyle yapmayi düsünüyorum cünkü kirmizi renk cok siritiyor. siz ne düsünürsünüz beni dügünde böyle görseniz??? kaydirigubbakcemile3

altın rengi kemer olabilir ama o kırmızı kuşağın adı bekaret kemeri bakirelere takarlar bunuda herkes bilir tabi yaşadığın semtin bu renk değişimini nasıl karşılayacağınıda düşün.
ama altın rengi duvak eyer gelinliğinde o renk olucaksa sırıtmaz tabi ama beyaz gelinliğe sarımsı bi duvak gitmez canım tabi herkesin hayali ve zevki başka başka

altın rengi kemer olabilir ama o kırmızı kuşağın adı bekaret kemeri bakirelere takarlar bunuda herkes bilir tabi yaşadığın semtin bu renk değişimini nasıl karşılayacağınıda düşün.
ama altın rengi duvak eyer gelinliğinde o renk olucaksa sırıtmaz tabi ama beyaz gelinliğe sarımsı bi duvak gitmez canım tabi herkesin hayali ve zevki başka başka

gelinligimide sarimtirak istiyorum bakalim olursa biliyorum o anlama geldigini ama ha altin ha kirmizi ayni kapiya cikmaz mi kizlar ya??? bide neyi kime ispatlayacagim ki?? Ben biliyorum Esim bilecek Allah biliyor neyin ne oldugunu hasiz miyim ama?

anlaşılan farklı olmayı seviyorsun
sarımsı gelinlikleri bende çok beyeniyorum ama daha çok yurdışında ve zenginler tecih ediyor sen turtdışındamısın öyleyse güzel olur

evlilik ne zaman?

ufukta daha görünmüyor, helede su günlerde hic!! sadece düsüncemde var onun icin yazdim.

sseverina .!.:
anlaşılan farklı olmayı seviyorsun
sarımsı gelinlikleri bende çok beyeniyorum ama daha çok yurdışında ve zenginler tecih ediyor sen turtdışındamısın öyleyse güzel olur

evet yurtdisinda kaliyorum ve farkli olmayi, sasirtmayi cok seviyorum.

Walla benim bekaretimi o kırmızı ip parçası belirleyemez bana kalırsa ben hiç takmayacaktım ama ailem adına takmak zorunda kaldım o da bir 10 dakika evde. Arabaya binince çıkarttım.

ben böyle şeylerde gelenekçiyim sanırım, kırmızıyı tercih ederim.

olabilir tabi neden olmasın.
kırmızı kuşağın adı gayret kuşağıdır. sizinki de gayret kemeri oluverir..:)
sonuçta mutlu yuvası olsun deyip takılıyor. biraz daha aksesuar gibi olur. sanki oğlan evi takmış havasında kalabilir. malum altın kemer bile takmışlar kıza diyebilirler.
artık kırmızı kuşak yerine beyaz güpürlü kuşaklarda bağlanıyor.

biraz farklilik olsun isterim sahsen ondan aklima geldi... madem erkek tarafinin adi gececek o zaman onlara aldiririm kaydirigubbakcemile3

tek düsüncem bekaret anlaminda olumsuz yorumlar yapilmasi...

birde arkadasin birisi ben garipserim yazmis sebebini sorabilir miyim??

bende gelenekçiyim sanırım farklı görmek de hoşuma gider ama kırmızı duvak ve kuşak gelini gelin gibi hissettiriyor(bende öyle oldu)

Back