Bu beni pek ilgilendiren bir durum değil galibaEvet elticim, özelden bahsediyoruz
Dün ve önceki gün çalışmadık, aracımızı değiştirdik biliyorlar.
Dün alım-satım işinden sonra eşim aracı bakıma soktu, beni avm’ye bıraktı.
Özeli bombardımana tuttum sıkıntıdan, gülüp geçtiler halime
Ben köydeydim zati gidemezdim PericikNe diyon sengadın bizi suçluyor burda yalnız biraktiniz diye sen git bide sen sat hepimize geldi o laaaaf sustum konusmiciiiim
Elini ver öpeyim abla
AVMde yalnız gezmemek için davet etti,giden olmadı aşkomBu beni pek ilgilendiren bir durum değil galiba
Tatlı sözü verdim cancağzımBen köydeydim zati gidemezdim PericikHem kahve sözü bile vermedi,yoksa sınırları zorlardik
Yok kendi aranızda diyorumAVMde yalnız gezmemek için davet etti,giden olmadı aşkom
Tatlı ismarlayacakti sözde ama dolu gelin dedi bide bize parası yokmuşBen köydeydim zati gidemezdim PericikHem kahve sözü bile vermedi,yoksa sınırları zorlardik
Orayı gormedimTatlı ismarlayacakti sözde ama dolu gelin dedi bide bize parası yokmuş
çalkala hadi adamım
Saymadım kaçıncı tohat buuuuDükkanı 2 gün açmadığımızı bilmiyormuş gibi yapana bak şimdi, hakettin Osmanlı tokatını
+1111111111AVMde yalnız gezmemek için davet etti,giden olmadı aşkom
He evetYok kendi aranızda diyorumAçıktan yapılan bir muhabbet değil
Poşetleri gördün, ciciler al bana geleyim dedinTatlı ismarlayacakti sözde ama dolu gelin dedi bide bize parası yokmuş
Gideyim kendime yeni çıtırlar bulayım
İş gadını oldu hala fakirim diye duyar kasıyor bu gadın ne diyorPoşetleri gördün, ciciler al bana geleyim dedin
Kendime ciciler almış mıyım?
Ekmek falan aldım eve, fakirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?