- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
Sağol canim sizede gecmis olsun hastaneler felaket gorsenGeçmiş olsun canımBenimde büyük oğlan okuldan hasta geldi. Gıcık gibi öksürük, ateş ve halsizlik var. Babası işten geldi, hastaneye gittiler az önce
Insallah canimya bide yarin çıkarmış sonuç mesaj geldi hastaneden 7ye kadar izole halinde kalin demislerAyy ınş yoktur filizkom
Oğlanda mı belirti var FilizCan?Sağol canim sizede gecmis olsun hastaneler felaket gorsen
Insallah canimya bide yarin çıkarmış sonuç mesaj geldi hastaneden 7ye kadar izole halinde kalin demisler
Bogazlari şismisti ama antibiyotik vermedi ama grip haplari sprey falan verdi test yaptiOğlanda mı belirti var FilizCan?
C A N O haberdar edin sonuçlardan
Sakarya’da birkaç okulda sınıflar karantinaya alındı
Tedbirli olmak lazım
İyi yapmışsınPerşembe aşı randevusu aldım
Sen nerelerdesinOğlanda mı belirti var FilizCan?
C A N O haberdar edin sonuçlardan
Sakarya’da birkaç okulda sınıflar karantinaya alındı
Tedbirli olmak lazım
Dün sesi iyi geliyorduBogazlari şismisti ama antibiyotik vermedi ama grip haplari sprey falan verdi test yapti
Eylulede ilac verdi atesi var burnu akiyor
İş peşindeyiz elticimSen nerelerdesin
Ya arkadaşlara mesaj attım hepsi acele etmeseydin diyorİyi yapmışsın
Ne çabuk ulaşmışyasminsay yolladığın tarhana geldi annem aldı cok sagol canim ellerine emeģine saģlık hakkini helal et olurmu Rabbim sana herney istiyorsan onu nasip etsin inşallah
Ooo hayırlı olsunİş peşindeyiz elticim
Balıkçı dükkanı açmaya karar verdik ve hemen koşturmalara başladık. Yarın bismillah diyoruz nasipse, bu gece balık haline gidiyoruz
Covide yakalandıktan sonra geç olabilirYa arkadaşlara mesaj attım hepsi acele etmeseydin diyor
Ben de öyle düşünüyorum. Bir de hepsi de oldu aşıCovide yakalandıktan sonra geç olabilir
Günlük çiğ olarak başlayacağız, çevremiz şimdiden destekçi ama, bakalım zamanla pişmiş işine de gireriz diye konuşuyoruzOoo hayırlı olsunBol kazançlarınız olsun
Pişmiş mi yoksa çiğ balık mı
Her şey yolunda gider inşaallahBen de öyle düşünüyorum. Bir de hepsi de oldu aşı
Aynen duruma göre pişirirsinizGünlük çiğ olarak başlayacağız, çevremiz şimdiden destekçi ama, bakalım zamanla pişmiş işine de gireriz diye konuşuyoruz
Allah razı olsun canım, inşallah
Ins canom, okullarda rastgele test yapılacaktı. Inş negatif çıkarSağol canım
Sağol canımcovid testi vermişler. İnşallah bişey çıkmaz
Ah kıyamam sen hasta olma bitanemGel öpeyim diyecem olmaz bulaşır almıyım
O veli izni ile yapılacak canımIns canom, okullarda rastgele test yapılacaktı. Inş negatif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?