Askininbirtanesi <3 31.03.2013 <3 Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 926 3 2 Şubat 2012 Konu Sahibi tbuse #21 vahiyy .!.: walla son 15 gundur cok yorum okudum canım toparladım bunlar cıktı ortaya :) az ama olsun yıne de 56 dan yukarı cıkmak hosuma gıtmıyor... 60 ın uzerıne cıkarsam fena olurum :) Genişletmek için tıkla... hehe cikmasn canim:) diyete devam :)
vahiyy .!.: walla son 15 gundur cok yorum okudum canım toparladım bunlar cıktı ortaya :) az ama olsun yıne de 56 dan yukarı cıkmak hosuma gıtmıyor... 60 ın uzerıne cıkarsam fena olurum :) Genişletmek için tıkla... hehe cikmasn canim:) diyete devam :)
V vahiyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2012 40 0 6 Şubat 2012 Konu Sahibi tbuse #22 Askininbirtanesi .!.: hehe cikmasn canim:) diyete devam :) Genişletmek için tıkla... canım ben 1.5 kğ verdim cok sukurr belim öyle ınceldıkı :)herkes dyor sen zayıfladın mı 10 gunde :) ender saracın sporu cok fayda ettı...
Askininbirtanesi .!.: hehe cikmasn canim:) diyete devam :) Genişletmek için tıkla... canım ben 1.5 kğ verdim cok sukurr belim öyle ınceldıkı :)herkes dyor sen zayıfladın mı 10 gunde :) ender saracın sporu cok fayda ettı...
Askininbirtanesi <3 31.03.2013 <3 Kayıtlı Üye 27 Ekim 2011 926 3 6 Şubat 2012 Konu Sahibi tbuse #23 vahiyy .!.: canım ben 1.5 kğ verdim cok sukurr belim öyle ınceldıkı :)herkes dyor sen zayıfladın mı 10 gunde :) ender saracın sporu cok fayda ettı... Genişletmek için tıkla... mutlak devam et canim, ilk giden sular cünkü vücuttan :) belinin inceldigii görüyorsan yagda yakiyorsun demektir :)
vahiyy .!.: canım ben 1.5 kğ verdim cok sukurr belim öyle ınceldıkı :)herkes dyor sen zayıfladın mı 10 gunde :) ender saracın sporu cok fayda ettı... Genişletmek için tıkla... mutlak devam et canim, ilk giden sular cünkü vücuttan :) belinin inceldigii görüyorsan yagda yakiyorsun demektir :)
V vahiyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ocak 2012 40 0 7 Şubat 2012 Konu Sahibi tbuse #24 Askininbirtanesi .!.: mutlak devam et canim, ilk giden sular cünkü vücuttan :) belinin inceldigii görüyorsan yagda yakiyorsun demektir :) Genişletmek için tıkla... walla görenler belın ne kadar ıncelmıs demelerı bıtırıyo benı senden yap o spordan 15 gun ıcınde fark edıyr ınan bna :)
Askininbirtanesi .!.: mutlak devam et canim, ilk giden sular cünkü vücuttan :) belinin inceldigii görüyorsan yagda yakiyorsun demektir :) Genişletmek için tıkla... walla görenler belın ne kadar ıncelmıs demelerı bıtırıyo benı senden yap o spordan 15 gun ıcınde fark edıyr ınan bna :)