Çatlaklar Kırmızı çatlaklar:(

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

aysegulselcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
85
2
38
arkadaşlar doğumdan sonra bacaklarımda kırmızı çatlaklar oldu
berbat durumdayımmafoldumbendoktora gittim bir losyon verdi kullandım ama bir faydasını görmedim.rengi açılır dedi ama açılmadı.tamamen geçmesini beklemiyorum zaten ama rengi açılsada olur.bana yardımcı olurmusunuz lütfeeeeennn:Saruboceq:

Canım çatlaklar ilk başlarda yani çatlamanın yeni olduğu dönemde kırmızıdır... O yüzden senin çatlaklarının kırmızı olması normal... Zaman geçtikçe pembeleşip beyaza dönüyorlar sedef gibi oluyorlar...
Herhangi bir krem yardımcı olur mu bilmem ama nemlendirmenin faydası var tabiki de...

benim de hamileyken karın bacak içi kalcamda olustu catlaklar 6 ay gecti hala kırmızılar kırmızı kantoron yagı kullanmaya basladım 1 haftadır kullanıyorum acık parfüm sisesinin içine koydum kullanmak daha kolay oluyor simdi sadece karnıma sürüyorum bakalım etkisi olacakmı forumda bir arkads önermişti işe yarıyor gibi biraz rengi hafiflesti bende bir dene istersen canım

Son düzenleme:
ooof çok can sıkıcı bir durum
lierac ampul önerdiler acaba rengini açarmı.internetten araştırdım rengi hakkında birşey yazmıyor.kullanan varsa hakkında birşeyler yazarsa sevinirim.bu çatlaklar mor a dönüştü.ayak bileklerime kadar indi.uuuff ya antalyadayım ve etek bikini yasak oldu desenize mafoldumben

sen birde benimkileri gör.damar damar kıpkırmızı.bunalıma soktu beni.hiç bir zamanda geçmicek bunlar dimivalla önerisi olan varsa bende faydalanırım ii olur

Kimse fayda gormedi mi kullandiklarindan
Bir aydir lierac ve conttactubex ayrica iki gune bir ozel yag karisimi uyguluyorum zerre degisme yok. Cok moralim
Bozuk cok. Daha 22 yasinda boyleysem ben hic dogurmaym..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…