• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kırmızı Argan Yağı'nın sivilcelere faydası harika :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BusraSmn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
8
0
6
35
Eskişehir
Öncelikle ben aranıza yeni katıldım:) Aslında sırf bu önerimi yazmak icin üye oldum:) Üye olmadan önce sürekli takip ettigim bir forumdu zaten..:)
Şimdi konuya geliyorum ben birçok kez doktor kontrolünde sivilce hapları ve kremleri kullandım,o dönemde fayda gördüm fakat bir süre sonra sivilcelelerim tekrarladı aynı zamanda cok yağlı ve pütür pütür bir cildim vardı.Yaklaşık 2 haftadır bir arkadaş önerisinden sonra argan yağı kullanmaya basladım.2 haftadır yüzümde bir tane dahi sivilce cıkmadı.Gerçekten bunu sizinle paylaşmak icin adeta can attım.Ayrıca cok da pahalı bir ürün degil şiddetle öneriyorum.Hergün nemlendiricimin içine 1-2 damla katıyorum ayrıyeten gece yatarken sadece argan yağı sürüyorum.Yağlı olmıcak derecede birkaç damla uygulamanız yeterli.Bu arada nemlendiriciniz de cok önemli acı badem sütünü öneriyorum :)
İnsallah sizlere de faydalı olur :)
:49:

Benim cildim de çok problemli yaa hiç bebek cildimin olduğunu bilmem :( Bi denesem bir şey kaybetmem sanırım. İlaçta kullanamam hamileyim saldım çayıra Mevlam kayıra modundaydım bunu denesem iyi olur (: Kreme nasıl katıyorsun anlatır mısın ayrıca hangi kremi kullanıyorsun aydınlatır mısın biraz daha beni (:

Benim cildim de çok problemli yaa hiç bebek cildimin olduğunu bilmem :( Bi denesem bir şey kaybetmem sanırım. İlaçta kullanamam hamileyim saldım çayıra Mevlam kayıra modundaydım bunu denesem iyi olur (: Kreme nasıl katıyorsun anlatır mısın ayrıca hangi kremi kullanıyorsun aydınlatır mısın biraz daha beni (:

Cildim zaten yaglı olduğundan şu sekilde kullanıyorum, sabahları nohut büyüklügü kadar acı badem sütünün içine bir yada iki damla argan yağını katıyorum bunu nemlendici olarak kullanıyorum ayrıyeten akşamları yatmadan önce 5-6 damla argan yağını yüzüme masajla uygulayıp yatıyorum zaten sabah kalkınca pürüssüz bir cildim oluyor :) Ayrıca cilt için bence haftada bir kese şart yada peeling. :)

Cildim zaten yaglı olduğundan şu sekilde kullanıyorum, sabahları nohut büyüklügü kadar acı badem sütünün içine bir yada iki damla argan yağını katıyorum bunu nemlendici olarak kullanıyorum ayrıyeten akşamları yatmadan önce 5-6 damla argan yağını yüzüme masajla uygulayıp yatıyorum zaten sabah kalkınca pürüssüz bir cildim oluyor :) Ayrıca cilt için bence haftada bir kese şart yada peeling. :)

Ayy denesem ne kaybederim umarım faydası olur. Sen de işe yaradığına çok sevindim inş. bizde de işe yarar. Çok teşekkürler Büşra..

Back
X