Arkadaşlar kırmızı oryal kullananlar var mı aranızda? Siyah saçı kızıla çevirmek istiyorum. Çok yıpratır mı bu kırmızı açıcı? Yoksa yine normal palette ya da koleston açıcı mı kullanmalıyım?
Her açıcı yıpratır saçı mutlaka yıpranma olur
Kırmızı oryalin normalinden farkı da içinde kırmızı boya olması sanırım oryalle aynı etkiyi gösteriyor yani
Siyah saçı hangi açıcıyla açarsan aç koyu kızıl/turuncu gibi bi renk elde edersin
Ama kırmızı açıcıyla çok daha parlak bi kızıl elde edersin
Yani kızıl istiyorsan kırmızı oryal ile açmalısın
Hatta böyle bir konu da var linkini vereyim kırmızı oryalden sonra saçın rengini de görürsün
Yanılmıyorsam amonra da koyu kahveden açmıştı saç rengini
ladyevril bide bana yardımcı ol. saçlarım çok çok turuncu olmamakla birlikte silik turuncu. koleston aldım 11.1 iki kutu. %9luk ta oksidasyon. tutam tesi yaptım 35 dk bekledikten sonra yıkadım. ama çok az renk açıklığı oldu. ya ben küllü sarı elde etmek için napıcam banada yardım et. allamyarebbim ya
Her açıcı yıpratır saçı mutlaka yıpranma olur
Kırmızı oryalin normalinden farkı da içinde kırmızı boya olması sanırım oryalle aynı etkiyi gösteriyor yani
Siyah saçı hangi açıcıyla açarsan aç koyu kızıl/turuncu gibi bi renk elde edersin
Ama kırmızı açıcıyla çok daha parlak bi kızıl elde edersin
Yani kızıl istiyorsan kırmızı oryal ile açmalısın
Hatta böyle bir konu da var linkini vereyim kırmızı oryalden sonra saçın rengini de görürsün
Yanılmıyorsam amonra da koyu kahveden açmıştı saç rengini