Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaten desenli bir kırlent almışsın turkuaz ve beyaz karışımı ikinci bir desenli kırlenti kaldıki farklı desende ve renkte kırlenti diğer kırlentler kaldırmaz :)
Yakindan bakarsan kenara doğru turkuaz . Tabloya uyumlu diye aldim karsi koltuktakide farkli istridye .. bilmiyorum kotumu iyi mi sanki renk verdi gibime geldi .
Yakindan bakarsan kenara doğru turkuaz . Tabloya uyumlu diye aldim karsi koltuktakide farkli istridye .. bilmiyorum kotumu iyi mi sanki renk verdi gibime geldi .
desenli oluşu işi bozuyor fazladan desen olmaz hele farklı desen hiç olmaz güle güle kullan ama bana göre uyumsuz olmuş tabloyla uyumu zaten yok renk olarak belki ama desen olarak yok odanın görünümü bozmuş kendisi yoksa tek başına hoş güzel bir kırlent :)
desenli oluşu işi bozuyor fazladan desen olmaz hele farklı desen hiç olmaz güle güle kullan ama bana göre uyumsuz olmuş tabloyla uyumu zaten yok renk olarak belki ama desen olarak yok odanın görünümü bozmuş kendisi yoksa tek başına hoş güzel bir kırlent :)