Kırlent Denemem

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Kalan kumaşları değerlendirerek kırlent yapmaya çalıştım.. hani şu ünlü çeyiz mağzalarındakilerden kaydirigubbakcemile3 ne dersiniz başarılı olmuşmuyum :1rolleyes:

spa0060.jpg

harika olmuş yapım aşamalarınıda yayaınlayabilirmöisin yada kısaca anlatırsan sevinirim...kaydirigubbakcemile5

harika olmuş yapım aşamalarınıda yayaınlayabilirmöisin yada kısaca anlatırsan sevinirim...kaydirigubbakcemile5

CADIARZU ypım aşamalarını fotoğraflayamadım malesef ama aşamaları anlatabilirim.. dikiş biliyorsan hemen çözeceğinden eminim canım
ilk olarak kırlentin ön yuzunu ve kenar kordonunu dikiyorsun.. kenar kordonun içini metre işi elyafla dolduruyup buzuyorsun daha sonra ön yuzune kullanacağın kumaşın arkasına santranç tahtası gibi kutular çiziyorsun ve kutuların köşeleri çaprz gelecek şekilde sağlam bir iple tel alıyorsun. bu işlem bittikten sonra yukardan aşağı doru dikkatli şekilde teyelleri çekip ön yuzun buzgulu olmasını sağlıyorsun
kırlentin arkasını iki parçadan oluşturdum. kumaş kenarlarını diktikten sonra ön yuzle birleştirme işlemini araya buzgulu kordonu koyarak dört tarafını diktim. ha bu arada buzgulerin ust kısmına yaptığım nakışı buzgu işleminden önceden yapmıştım.
biraz karışık oldu sanırım inşallah anlatabilmişimdir :eek:

canceğizim sipariş alırmisen kaydirigubbakcemile3
bacım kırlentin için yorum yapmıycan çünkü her zamanki gibi harika bişey çıkarmışsın :lepi:
ben başka bişey sorucam bacım senin bilmediğin ya da yapamam dediğin bi şey var mı sen bana onun cevabını ver bakem pek bi meraktayımCADIARZU:uhm:

canceğizim sipariş alırmisen kaydirigubbakcemile3
bacım kırlentin için yorum yapmıycan çünkü her zamanki gibi harika bişey çıkarmışsın :lepi:
ben başka bişey sorucam bacım senin bilmediğin ya da yapamam dediğin bi şey var mı sen bana onun cevabını ver bakem pek bi meraktayımCADIARZU:uhm:

sipariş almıyorum tatlışım ama hediye edebilirim sırnaşık şey
benimde vardır herhalede beceremediğim şeyler bilmiyorum fakat yapmak için can attığım çok şey var onu biliyorum. nede olsa el elden ustundur. şimdi takıya merak saldım bakalım becerebilecekmiyim kaydirigubbakcemile3

Ya sersoyum maşallah elinden her iş geliyor :nazar:
Çok güzel olmuş tatlım bayıldım

takı mı oley hihoyyytevet evet işte bu bence de sen takı yap gülom
bu mudur budur
yaşadığımızın resmidir süslenip gezcez sayende eee selmamda pişer bana da düşer
bende nasiplenirim dimi balım :eek: çok sevindim
yap selma yap bize takı yap:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

takı mı oley hihoyyytevet evet işte bu bence de sen takı yap gülom
bu mudur budur
yaşadığımızın resmidir süslenip gezcez sayende eee selmamda pişer bana da düşer
bende nasiplenirim dimi balım :eek: çok sevindim
yap selma yap bize takı yap:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

yapayım guzelim.. gerçi ortada ele alınır bişey yok ama olsun.. ben kafaya koydummu yaparım :jeyyar: sende takıştırıp gezersin cici cici :roflol:

hadi ordan çatlak gacı :eek:klava::eek:klava:
ortada bişey yokmuş ben seni az gazlasam birazdan resmini çekip koyarsın :eek:klava:

hadi ordan çatlak gacı :eek:klava::eek:klava:
ortada bişey yokmuş ben seni az gazlasam birazdan resmini çekip koyarsın :eek:klava:

:roflol: :roflol: nan benimi gözetliyosun.. valla bi tane yaptımda fotosunuda çektim ama çok beğenmediğim için paylaşmadım önce kırlenti görsun kızlar dedim :roflol:

lütfen koy:Saruboceq: eminim oda şahane olmuştur
hadi başka topik aç onuda koy
biz ilk yapışına göre değerlendiririz üzmeyiz seni hadi millet kırlenti değerlendirirken bizde takıya bakalım
boş duranı Allah sevmezdelikafadulden

lütfen koy:Saruboceq: eminim oda şahane olmuştur
hadi başka topik aç onuda koy
biz ilk yapışına göre değerlendiririz üzmeyiz seni hadi millet kırlenti değerlendirirken bizde takıya bakalım
boş duranı Allah sevmezdelikafadulden

hadi lennnn eline fırsat geçirip dalga geçicen demi :mymeka:
az daha sabret yarın olmasa obur gun eklerim yenilerini

hadi lennnn eline fırsat geçirip dalga geçicen demi :mymeka:
az daha sabret yarın olmasa obur gun eklerim yenilerini
nan çatlak medem koymayacan niye söyleyip adamı çatlatıyosun
ne zaman koyacaksan o zaman söylerdin:eek:klava:
merak ettim ama şimdi neyse:çok üzgünüm:

nan çatlak medem koymayacan niye söyleyip adamı çatlatıyosun
ne zaman koyacaksan o zaman söylerdin:eek:klava:
merak ettim ama şimdi neyse:çok üzgünüm:

:roflol: :roflol: allah iyiliğini versin zeynep...
az sabırlı ol ekleyecem söz canım Şeniz

:roflol: :roflol: allah iyiliğini versin zeynep...
az sabırlı ol ekleyecem söz canım Şeniz

tamam affettim ne de olsa sözünde durur benim balım :asigim:
fazla uzamasın tamam mı eee daha seçecem bundan istiyom diyeceeem sen bana yapacaaaan kargoya vereceeeen ben gidip alacaaaaaam takacaaaam ohhoooo ölme eşeğim yaz gelsin yeşil ot yiyesin gibi bişey olmasın
gerçi o kadar uzayacağını sanmam senin eline geçen kurtulamıyor ama neyse balım ben sana incik boncuk malzeme yollarım sen tasarlar bana yollarsın sırnaşık şey
aaaayyyy ateş bastı haaaaaaa:roflol:

X