• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırklareli'de yurt tavsiyesi

Springtime

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
48
0
16
İstanbul
Merhaba, Lüleburgaz meslek yüksekokulunda okuyacağım. Burada yaşayan, okumuş veya okuyan olanlar varsa yurt tavsiyesinde bulunabilirler mi acaba? Birde Kırklarelide özel yurtların fiyatları çok yüksek olur mu?

Merhabalar.Ben de Lüleburgazda yaşıyorum.İstanbul kazandım.
Merak ettigin bişey olursa haber verirsin ya da mesaj at ulaşım alışveriş her konuda bilgi veriririm:34:
Yurt olarak pek bilgim yok pek fazla değil maalesef
ama bulduklarımı yazayım.
Bizim buraya yakın bi tane var çarşıda değil ama merkezde.Okula arabayla 10 dk sürmez.İyi mi değil mi bilgim yok ama.

LÜLEBURGAZ - ÖZEL RUHİ YALÇIN YÜKSEK ÖĞRETİM KIZ ÖĞRENCİ YURDU
Kodu 39 G 020 Telefon 2884154460
Adresi GENÇLİK MAHALLESİ SELAMİ ŞAŞMAZ CADDESİ PRESTİJ KONUTLARI "B" BLOK LÜLEBURGAZ

Lüleburgaz Trakya nin bence gözdesi küçük olmasına rağmen güzel. İstanbul a hemde yakın. Yüksekokul merkeze uzak ve minibüs ile gitmek zorunda kalıyorsunuz.Yurtlarda yaseminx önerdiği yurt bayanlar için ilk seçilen yurtlardan.Ben 2008 yılında ek yerleştirmede gitmiştim ve daha sonra İstanbul üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.Devlet yurdu da açıldı diye duymuştum ama emin değilim. Size tavsiyem imkaniniz varsa kayıt gününden birkaç gün önce gidip yurtlara bakmanız ve ona yer daha iyi bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Lüleburgaz Trakya nin bence gözdesi küçük olmasına rağmen güzel. İstanbul a hemde yakın. Yüksekokul merkeze uzak ve minibüs ile gitmek zorunda kalıyorsunuz.Yurtlarda yaseminx önerdiği yurt bayanlar için ilk seçilen yurtlardan.Ben 2008 yılında ek yerleştirmede gitmiştim ve daha sonra İstanbul üniversitesine yatay geçiş yapmıştım.Devlet yurdu da açıldı diye duymuştum ama emin değilim. Size tavsiyem imkaniniz varsa kayıt gününden birkaç gün önce gidip yurtlara bakmanız ve ona yer daha iyi bulabilirsiniz.

Lüleburgaz güzeldir.:34: Lüleburgaz-İstanbul gittigimiz yerler aynı sizinle.:16:Bu arada Kyk'nın sitesinden baktım Lüleburgaz'da yüksek ücretli yurt var.Yüksek ücretli de en fazla 150 liradır.Burada yeni açılmış.Şartları iyidir.Adres olarak bilgim yok ama bir basvur canım.Kepirtepe minibüslerini çok kullanacaksın Kepirepe myo için.

Son düzenleme:
Biraz geç görebildim ama teşekkür ederim cevap verenlere.

Merak ettigin bişey olursa haber verirsin ya da mesaj at ulaşım alışveriş her konuda bilgi veriririm:34:

Ayrıyetten bu konuda desteğin içinde teşekkür ederim. İstanbul gibi bir yerden daha küçük bir yere gitmek biraz zor olacak benim için ama neyseki yakın.

Biraz geç görebildim ama teşekkür ederim cevap verenlere.

Ayrıyetten bu konuda desteğin içinde teşekkür ederim. İstanbul gibi bir yerden daha küçük bir yere gitmek biraz zor olacak benim için ama neyseki yakın.

Ben de Lüleburgaz'dan İstanbul'a gidiyorum.Sosyal açıdan pek kötü değil.Merkezde rahatça vakit geçirebilceğin yerler var:34:

Back