• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırkı çıkmadan saç kestiren varmı?

canım bende saçımı kestiricem ama kırkımın çıkmasını bekliyorumm az kaldı.. ..sakıncası varmı bilmiyorum:uhm:

Son düzenleme:
bende kesitiricem ama kuaför uzak ve kzıım devamlı meme istiyor 10 gunluk..ve boya yaptırmam lazım...vakit olsa kestircem bence kırkın beklenmesine gerek yok

ben hamileyken bile kestirdim saç boyatsan neyse kimyasal madde içeriyor bebeğe zararlı vss ama saç kestirmenin nasılbir zararı & sakıncası olabilir...

OHOO BIRAKIN KIRKI DOLDURMAYI BEN HAMİLEYKEN BİLE KESTİRDİM. BENDE Bİ SAKINCASINI GÖRMEDİM OLDUGUNUDA SANMIYORUM a.s

benim başımda çok bilmiş kaynana oldugu için kestirtmedi...halada kestirme diyor ondan korktum fazla batıl inançları var

Niye kestirilmesin ki? Ben doğumdan sonra kendimi toparlayıp, sütümü sağıp, oğlumu anneme bıraktım ve saçımı boyatıp kestirmiştim. Zaten yeterince sıkıntı oluyor saçını değiştirmek insana moral oluyor ve kendini güzel hissetmek güzel oluyor.

Back