Çocuk Hastalıkları Kırkı çıkan bebekler yardımm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

blueberries

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
141
4
26
İstanbul
Arkadaşlar bebeğim bugun 44 günlük oldu. Kolik bi bebek ve zor gunler geçiriyoruz. Kırkı çıkan bebekler düzene girmeye başlarmış. Hiç gunduz uykusu yok yırmı dk uyuyup kalkıyor. Kırkından sonra uykusu düzelen bebeği biraz olsun düzene giren var mı? Benim hiç ümidim yok da...

:) allah kolaylik versn canm bzmki iki aydan snra biraz düzene girdi oda gunduz on dk bile zor uyur illa yanında yatmam lazm ama gece massallahi var 4-5 saat ara ile uyanip emip geri uyuyor bir cay kasigi sütüme bi cimdik toz kimyon atip veriyorum o baya hafifletti deneyebilirsn

Benim oglusum daha 12 gunluk. Erken basladik sanirim. Gececekmi ya? Gece sabaha kadar uyku yokm ne ona nede bize

Benim oglumda bugun 43 günlük oldu ve karni cok siskin bu durum beni cok korkutuyo. Gazi asiri derecede var gunde 1 cay kasigi kimyon suya koyup iciyorm az etkisini gördüm gibi. Geceleri hic uyumuyo gunduzleri de bazi günler uyuyo napacagimi bilmiyorum. Aniden çığlıklar atip ağlıyor bu durumda olan var mi? Varsa nasil çözüm buldunuz :(

Benim oglumda bugun 43 günlük oldu ve karni cok siskin bu durum beni cok korkutuyo. Gazi asiri derecede var gunde 1 cay kasigi kimyon suya koyup iciyorm az etkisini gördüm gibi. Geceleri hic uyumuyo gunduzleri de bazi günler uyuyo napacagimi bilmiyorum. Aniden çığlıklar atip ağlıyor bu durumda olan var mi? Varsa nasil çözüm buldunuz :KK43:
Benim kızım da aynı bugun 52 gunluk olduk hiç düzelme yok uykumuz çok çok az sürekli irkilip kendini uyandırıyor ne yapacağız bilmiyorum gazı 3-4 aylıkken biter deniyor ama uyku işini nasıl çözeceğiz en ufak fikrim yok her yolu denedik

Canim benim bebegimde cok huysuzdu cok skur atlattik o gunleri..o kadr aglardi ki uyutamazdm artk sancisi cok olurdu.rezene vermisligim vr 3.4 cay kasigi fln.cok skur gecyo 4.5 aylk olunca fln smdi 8 ayimiza grdk zaman cok cabuk gecyo :)smdide dis cikariyoruzz

Canim benim bebegimde cok huysuzdu cok skur atlattik o gunleri..o kadr aglardi ki uyutamazdm artk sancisi cok olurdu.rezene vermisligim vr 3.4 cay kasigi fln.cok skur gecyo 4.5 aylk olunca fln smdi 8 ayimiza grdk zaman cok cabuk gecyo :)smdide dis cikariyoruzz
Ben de hiç uyutamıyorum ne gece ne gündüz bazen memede uyuyakalıyo götürüp koyuyorum anında uyanıyor sizin uyku duzeniniz yola girdi mi peki? Zamanla uykusu düzeliyor mu bn çok ümitsizim

Back
X