Maske Tarifleri Kırışıklıklarınız gül yaprağı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

satxuxrxuxnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
25
0
48
SELAM KIRIŞIĞINIZ VARSA YAHUT BUNU ENGELLEMEK İSTİYORSANIZ 100 GR
GÜL YAPRAĞI BİR ŞİŞE ÜZÜM SİRKESİNE ATIYORSUNUZ 7 GÜN BUZDOLABINDA
BEKLETİP HER GÜN SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE PAMUKLA YÜZÜNÜZÜ SİLİYORSUNUZ İNANIN MUCİZEYİ GÖRECEKSİNİZ BEN ŞAHSEN DENEDİMa.s.

taze olursa iyi fakat çiçekçilerdende bulursunuz gerekli olan gülün yağının sirkeye karışması sevgiler

sağol canım verdiğin bilgi için.peki sende faydası oldu mu,ne kadar sürede etkisini gördün.
gül yaprağı yerine bi şişe gül yağı döksek olur mu?

sağol canım verdiğin bilgi için.peki sende faydası oldu mu,ne kadar sürede etkisini gördün.
gül yaprağı yerine bi şişe gül yağı döksek olur mu?
selam canım hayır sadece gül yaprağı olacak bende göz alın bölgesine sürmüştüm mimiklerden dolayı biraz ince çizgilerim vardı şu an hafifledi birde yüzünüzü ılık suyla değil soğuk suyla yıkayın

Kırışıklık maskesi: Civan perçemi çiçeği saf suda 10 dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Bir fincan su buzdolabında soğutulur. Elde edilen posa iyice ezildikten sonra yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile karıştırılır. Hazırlanan karışıma soğuttuğumuz su eklenir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir. Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlar. Yüze tatbik edildikten sonra 1 saat bekletilir sonra temizlenir. Bu maske 1 hafta boyunca uygulanmalıdır.

Bu işlemide deneyebilirsiniz arkadaşlar... yerimseniben

merhaba göz çevresi kırışıklıkları için öneriniz varmı
yardımcı olursanız sevinirim

merhaba göz çevresi kırışıklıkları için öneriniz varmı
yardımcı olursanız sevinirim

Göz çevresi kırışıklıkları için: 1 kahve fincanı soya yağı, 1 kahve fincanı bademyağı ve yarım kahve fincanı avokado yağını bir kapta karıştırın. Parmak uçlarınızı bu karışıma batırıp göz çevresine masaj yaparak sürün. Bu uygulamayı akşamları yatmadan evvel yapın. Sabahları yüzünüzü yıkayıp kurulayın.

Umarım işine yarar canım... yerimseniben a.s.

bir tatlı kaşığı bal bir adet bıldırcın yumurtası bir tatlı kaşığı saf zeytin yağı bu işlemi haftada 2 kez yapın sevgiler

Bir kullanımlık için bu karışım biraz fazla değil mi? Yoksa bu karışımı buzdolabında saklayıp iki seferlik mi kullanıyoruz? Bu karışım kaç kullanımlık?

SELAM KIRIŞIĞINIZ VARSA YAHUT BUNU ENGELLEMEK İSTİYORSANIZ 100 GR
GÜL YAPRAĞI BİR ŞİŞE ÜZÜM SİRKESİNE ATIYORSUNUZ 7 GÜN BUZDOLABINDA
BEKLETİP HER GÜN SABAH VE AKŞAM OLMAK ÜZERE PAMUKLA YÜZÜNÜZÜ SİLİYORSUNUZ İNANIN MUCİZEYİ GÖRECEKSİNİZ BEN ŞAHSEN DENEDİMa.s.

ben yaptim ama yuzumde yanma oldu kipkirmizi oldum sen :çok üzgünüm:dede oldumu bu sirkede asit cok oldugundanmi ne yuzum cok kizardi normalmi...

ben yaptim ama yuzumde yanma oldu kipkirmizi oldum sen :çok üzgünüm:dede oldumu bu sirkede asit cok oldugundanmi ne yuzum cok kizardi normalmi...

Canim yazdigim bir cok yorumda bunu belirttim ve unutmadan belirtmeye calisiyorum herzaman, verilen her tarifi hemen cildinize tatbik etmeyin, öncelikle teninizin görünmeyen bir yerinde uygulayin ve bekleyin, alerjik bir reaksiyon yoksa rahatlikla kullanabilirsiniz, bir kizarma yada benzeri bir reaksiyon durumunda asla kullanmamalisiniz. Tarifler, maskeler ne kadar dogal olursa olsun, hassas veya normal her cildin dogal maddelere alerjisi olabilir. Lütfen bu uyariyi göz ardi etmeyin arkadaslar, cildimizin geri dönüsü olamayabiliyor :1no2:

Saglicakla kalin... :1hug:

Kırışıklık maskesi: Civan perçemi çiçeği saf suda 10 dakika kaynatıldıktan sonra sıkılarak süzülür. Bir fincan su buzdolabında soğutulur. Elde edilen posa iyice ezildikten sonra yarım fincan limon suyu, bir çorba kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı bal ve çırpılmış yumurta sarısı ile karıştırılır. Hazırlanan karışıma soğuttuğumuz su eklenir. Maske kıvamına gelinceye kadar yulaf unu eklenir. Yüzdeki çöküntü ve kırışıklıkların giderilmesini sağlar. Yüze tatbik edildikten sonra 1 saat bekletilir sonra temizlenir. Bu maske 1 hafta boyunca uygulanmalıdır.

Bu işlemide deneyebilirsiniz arkadaşlar... yerimseniben

Selam, bu maske derin kırışıklıklae için de işe yarıyor mu, 40'lı yaşların başında olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaşım var. Özellikle göz çevresi kırışıklıkları var ve yüzü biraz sarkmış. Kullanmasını tavsiye edebilir miyim?

Selam, bu maske derin kırışıklıklae için de işe yarıyor mu, 40'lı yaşların başında olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaşım var. Özellikle göz çevresi kırışıklıkları var ve yüzü biraz sarkmış. Kullanmasını tavsiye edebilir miyim?

Canim tabii ki kullanabilir, fakat kirisikliklarin derinliginden dolayi tamamen bu sorundan kurtulur diyemem :sm_confused: Ama belirtilen süre boyunca kullandiginda belli oranda kirisiklik, cökme ve sarkmalarda azalma olacaktir.

Sevgiler... a.s.

merhaba gül yapraklarının gr mından eminmisiniz birde cildinizde kuruluk problemi varmı eyer varsa bir tutam papatyayı demlendirip soğutun bunları buz kalıpların içine gökün her gün bir tanesini kullana bilirsiniz bol şans şimdiye kadar sonuçlar çok iyi çıkmıştır ben şahsen denedim gül ile sirkeyi zaten leyla dumankayanın önerisidir biraz kırmızılık oluyor fakat sonra geçtiğini görürsünüz.

slm sanırım benim bloğumda öneriler ve cevaplandırmam gerekenleri siz cevaplıyorsunuz isterseniz bu konuda uzman gözüküyorsunuz kendinize benim başlık altında değil kendinizin başlığı altında bir blok açın bu okadar zor değil sanırım .böyle olabiliyormu onuda bilmiyorum isterseniz ben çekileyim siz devam edin sakın yanlış anlamayın yada bana gelen soruları ben yanıtlayım size gelenide siz yanıtlayın beraber ortak fikirlerimizi sunalım bayyy

X