Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o Ünlülerin ısrarla önerdiği leke kremını aslaa almanı önermem. Bende acayip sivilce yaptı. Düşün ergenlğimde bu kdr olmadı. Günü dolsun iade edicemArkadaslar 29 yasindayim ve kırışıklık kremi tavsiyesi istiyorum bi iki markayi arastirdim ancak emin olamadim.
Kullandığıniz ve gercekten memnun kaldığınız kremleri yazabilir misiniz?
B me yanaşayım yaş 30 dayandı benimde düzgün bir kremle ihtiyaçım varo Ünlülerin ısrarla önerdiği leke kremını aslaa almanı önermem. Bende acayip sivilce yaptı. Düşün ergenlğimde bu kdr olmadı. Günü dolsun iade edicem
Bilindik markalar mı eczane kremleri mi? Sanırım leke üzerine?Ben iki tane kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle daha iki hafta oldu. Biraz açilma oldu gibi ama henüz emin değilim . İse yararsa isimlerini paylaşırım.
Şimdi gördüm yorumunu :) şikayet var da baktım o insta kremlerine yorumlar kötü hala alamadım bişey göz çevresi için kihels den aldım güzel gibi ama tüm yüz için de almam lazımo Ünlülerin ısrarla önerdiği leke kremını aslaa almanı önermem. Bende acayip sivilce yaptı. Düşün ergenlğimde bu kdr olmadı. Günü dolsun iade edicem
Evet leke üzerine . Hafif bir leke belirmişti yüzümde onun için kullanıyorum. Dermokozmetik ürün kullandıklarım. Bir de doktordan hafif gözeneklerim için bir tonik istedim kendi bir karışım yazdı. O da gözeneklerimi küçülttü diyebilirim . kremleri kullanmaya devam ediyorum. Memnun kalırsam yazarım buradan şimdi yazmak istemedim çünkü boşuna kimse para harcasın istemem.Bilindik markalar mı eczane kremleri mi? Sanırım leke üzerine?
İnternetten araştırma yapıyordum da güneş kremleri ile ilgili solante de çok fazla zararlı madde olduğu yaziyordu .kararsız kaldım. Yeni bir güneş kremi arayışındayım ama bulamadım daha.Arkadaslar eğer yüzünuzde güneşten kaynaklı leke varsa solante pigmentayi öneririm bende gerçekten ise yaradı.
O zaman bide roc u araştırın turuncu bir ambalaj o da lekelere karsiİnternetten araştırma yapıyordum da güneş kremleri ile ilgili solante de çok fazla zararlı madde olduğu yaziyordu .kararsız kaldım. Yeni bir güneş kremi arayışındayım ama bulamadım daha.
Teşekkür ederim bir de ona bakayım .cildim hem açık renk hem yağlı hem de lekelenmeye musait. Bir çok krem kullandım ama aradığımı bulamadım.O zaman bide roc u araştırın turuncu bir ambalaj o da lekelere karsi
Son olarak herba derm leke kremi var sadece lekeye karşı bide ona bakın. Benden bu kadarTeşekkür ederim bir de ona bakayım .cildim hem açık renk hem yağlı hem de lekelenmeye musait. Bir çok krem kullandım ama aradığımı bulamadım.
Teşekkür ederim önerilerin için ...Son olarak herba derm leke kremi var sadece lekeye karşı bide ona bakın. Benden bu kadar
Bende solante acness aldim. Enteresan bir urun. Suruyorum. Bi sure sonra bir bakiyorum iri gozeneklerim yok olmus cilde düzgün gorunum veriyo biraz rengini aciyor insanin bayildim. bide benimki daha mat gorunum sagliyor. Sanirim icindeki gorunmeyen tanecikler yagi icine hapsediyormus..Arkadaslar eğer yüzünuzde güneşten kaynaklı leke varsa solante pigmentayi öneririm bende gerçekten ise yaradı.
Fondotenli olan mi normal miBende solante acness aldim. Enteresan bir urun. Suruyorum. Bi sure sonra bir bakiyorum iri gozeneklerim yok olmus cilde düzgün gorunum veriyo biraz rengini aciyor insanin bayildim. bide benimki daha mat gorunum sagliyor. Sanirim icindeki gorunmeyen tanecikler yagi icine hapsediyormus..
Fondotenli olan mi normal mi
Sivilceli ciltler icin. Renksiz . Solante acnessFondotenli olan mi normal mi