Cilt Bakımı Ürünleri Kırışıklık için-lekeler için-sıkılaştırıcı krem önerisi istiyorum

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pelinnacar

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
679
102
Merhaba, ben 32 yaşındayım, bu yaşıma kadar cildime sadece nemlendirmek amaçlı kremler kullandım. Birde güneş lekelerim için doktorların yazdığı kremleri kullandım .Bazı aylarda avonun nemlendircisi, toniği vs. vs ürünler

Ben sizden tavsiyeler istiyorum..Aslında 30 lu yaşlarda bayanlar kırışıklık kremleri ya da sıkılaştırıcı kremler kullanıyor. Ben hiç bunlardan denemedim. Bazen bitkisel olarak kantaron yağı kullanırım. Yardımınız olursa cildim için krem önerilerinizi bekliyorum. Cildimde pek kırışıklık yok sadece göz kenarımda gülmekten dolayı az çizgiler var. Yağlı bir cilde sahibim. Birazda yanak bölgemde elmacıklarda ufak güneş lekeleri var. Güneş kremi olarak Avene kullanıyorum. cilt temizleme olarak garnier 3'ü bir arada olanından kullanıyorum. (maske-peeling-temizleme)

Ben cildime başka ne kullanabilirim. Çok pahalı birşeyde istemiyorum, uygun ve etkili kullandığınız memnun kaldığınız kremler var mı? belli bir süre sonra farkı aynada görmek istiyorum.

Son düzenleme:
Olay Total Effects kullanıyorum,çok memnunum.
Olay iyi ve uygun fiyatlı bir marka.Siz kendi yaşınıza uygun olan serisini sorabilirsiniz.

Makyaj yapıyorsanız 3 ü birarada yerine süt ve toniği ayrı ayrı kullanırsanız daha iyi diye duymuştum.

Peelingi her zaman doğal yapıyorum,size de tavsiye ederim.
Suna Dumankaya'nın yoğurtlu limonlu peelingi (1 tatlı kaşığı yoğurda 8-10 damla limon damlatıp ince tabaka halinde sürülür,kuruyunca parmak uçlarıyla soyulur )
veya karbonatlı peeling (eczaneden alınan ingiliz karbonatı ıslatılıp ufak parmak hareketleriyle cilt keselenir).

Peeling sonrası bazen E vitamini yağı,bazen el ve yüz için olan bepanthol kremi kullanıyorum.

Canım, teşekkür ederim. Umudumu kesmiştim kimse cevap vermeyecek herhalde diyordum. Dediklerini değerlendireceğim, şu eczaneden alınan karbonatıda bir sorayım alayım, denemekte fayda var. Olayın ben tezmileme jeli ile toniğini kullanmıştım. Hatta toniği hala var birde pembe kutuda nemlendiricisi vardı onuda kullandım. Makyaj pek yapmıyorum. Olay Total Effects bir araştırayım neler var bana uygun ne olabilir diye.

avene nin ystheal serisini deneyebilirsin 30_45 yaş aralığı için uygun ben de bundan kullanıyorum yaşıma uygun ve avene güvendiğim bir marka bi araştır istersen

LR sağlık ve güzellik firmasının da ürünlerine bakabilirsiniz, kullanıyorum ben de ve arkadaşlarım. sitesinde detaylı yazmışlar.

yıllarca ürünle denedim en pahalısı en uygunu en markalısı...hepsi çöp ..koşuyolunda venus legacy adında bir cıhaza sahıp salon buldum gerçekten cok başarılı amelıyatsız nestersız spa tadında bir uygulama ve anında cozumu görüyorunuz...bi işe yaramayan kremlere yatırdım paralara yazık mutlaka tavsiye ediyorum ...Koşuyolu guzellık salonu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…