• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırışıkları Doldurucu Ürün Bilgisi Olan Var mı?

gizemyolcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
28
13
88
Ankara
merhaba kızlar;

Alnımda ve kaş aramda derin çizgiler var. Bazı makyaj (fondöten) ürünlerin kırışıkları doldurduğunu duymuştum. Bilgisi olan yada kullanan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

Makyajla doldurmak yerine neden krem kullanmıyorsun çok değişik kırışıklık önleyici ürünler var, en azından zamanla azaltır.

ben bu konuda çoook fazla tecrübesi olan biri olarak lancome'un ürünlerini önerebilirim. fondöten falan sakın bu yollara başvurma sakın, aman aman uzun vadede olumsuz olur :)

Onun dışında kırışıklık karşıtı ürün istersen;

La Prairie ve Rosa Rubina tavsiye ederim.

Rosa Rubina için az önce açtığım konuyu okumadan alma derim. Güvenilir ve ucuz yer istersen özelden yazarım :D

Ben de dermokil gece kremi kullanıyorum son derece iyi doğal kil özlü en azından. Tavsiye ederim canım.:KK9:

Ben bir ara botoks etkili diye bir şey kullandım dermokilden bırakınca daha kötü oldu :D Her tene farklı etki edebiliyor tabii :D

Tatlım ben de kullanıyorum uzun zamandır henüz bırakmadım :) ama çok beğeniyorum. Belkide dediğin gibi teninden dolayı kaynaklanıyordur. :KK39:

Ben en çok rosa rubina'dan memnun kaldım. O da biraz pahalı ama gerçekten çok kaliteli. Bir de çok uzun süre gidiyor aslında. Çok az kullanmak yeterli.

merhaba kızlar;

Alnımda ve kaş aramda derin çizgiler var. Bazı makyaj (fondöten) ürünlerin kırışıkları doldurduğunu duymuştum. Bilgisi olan yada kullanan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

anlık olarak doldurmak istiyorsan kryolan'ın kırışıkları doldurucu bir fondöteni var cnm.

at kestanesi losyonu botox etkisi yapıyormuş arkadaşlar, ablam başladı kullanmaya sonuç alırsa buradan yazarım ;)

ben bu konuda çoook fazla tecrübesi olan biri olarak lancome'un ürünlerini önerebilirim. fondöten falan sakın bu yollara başvurma sakın, aman aman uzun vadede olumsuz olur :)

Onun dışında kırışıklık karşıtı ürün istersen;

La Prairie ve Rosa Rubina tavsiye ederim.

Rosa Rubina için az önce açtığım konuyu okumadan alma derim. Güvenilir ve ucuz yer istersen özelden yazarım :D

Sevgili Rubina;

Öncelikle ilgin için çok teşekkkürler...
Bulabileceğim yerleri yazarsan çok ama çok sevinirim..

Sevgiyle kal...

Ben de dermokil gece kremi kullanıyorum son derece iyi doğal kil özlü en azından. Tavsiye ederim canım.:KK9:

Sevgili Aytenahlansu;

dermokil'in hiçbir ürünün memnun kalmadım. En basitten kullandığım kil maskesi ve yüzümün çerçevesinde kıpkırmızı bir çizgibıraktı. Bu nedenle; bir daha asla almam.. senin de; dikkatli kullanmanı öneririm...

lorealin collagen remodeler var, gündüz kremi değil de
filler olan çeşidi boyle uzun tüp şeklindedir

kokusu iyi değil ama işini güzel yapıyor testerı varsa dene begenırsen alırsın

lamer krem de çok iyi ama alamıyorum şu an çok pahalı.. kinerase ürünleri de cidden süperdir peptitli kremi vardı

Back