K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
-
selam cnm..
benm perdelerimde kırışmayanlardan ama ben yumuşatıcıyı tam tersi bol kullanıyorum ve perde ayarında yıkayıp sıktırmıyorum fazla..
ama bir şey duymuştum perdeyi ıslakken asıp hepsini biryere toplayıp en alt kısma apırlık yapacak birşeyler bağlar veya asarsan ıslakken kırışıklığı belki kısmen engellersin..yerimseniben
canım 30 derecede kısa programda mı yıkıyosun
yada ön yıkamada yıkasan bile makine sıkmadan al tülleri
ben öyle yapıyorum
birde benim makinemde kırışık azaltma düğmesi var gerçekten çok işe yarıyo
kırıstırmıyor mu cnm yumuşatıcı ben öyle duymuştum:1closedeyes: bende ön yıkamasız 30 da yıkıyorum kısa programda ama sıktırıyorum. ayrıca makinaya tülü koyarken nasıl koyuyorsunuz ben dürüpte koyuyorum
evt cnm 30 derecede kısa programda yıkıyorum sıkana kadarda tutuyorum=) valla bizim makinada yok ondan ya da ben bilmiyorum=) çok teşekkür ederim cnm:1hug:
slm hanımlar ben de bu konuyu merak ediyordum.ben yeni evliyim ve ilk kez yıkıyacağım tülleri ama nasıl.benim makinenem de hazır programlar var ve perde hangisinde yıkanır bilmiyorumbir de sıkma programını nasıl iptal edeceğim bilmiyorum bir kez denedim olmadı.elde yıkama pragramı var orda mı yıkasam ,o fazla sıkmıyor???şey bir de sıktırmadan makineden alınca çok sulu olmuyor mu?nsl oluyor?tek tek katlayarak atılması gerektiğini duymuştum,doğru mu?tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?